Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iuliana Luciu, mesaj emoţionant de pe patul de spital! Care mai este starea asistentei "Acces direct"

Publicat:

a transmis un mesaj emotionant de pe patul de spital. Asistenta "Acces direct" se declara dezamagita de sistemul medical românesc, din cauza ca desi au trecut mai multe zile sub aoservatie medicala înca nu stie ce are.

trece prin momente cumplite în aceasta perioada! Asistenta "Acces direct" se afla internata în spital de câteva zile, fara a avea însa stabilit un diagnostic sau un raspuns pentru starile de rau pe care le acuza. Bruneta se declara dezamagita de sistemul medical autohton si spune ca…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laura Bruma și-a dus de urgența mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanța: ”Consider sa aflați...” / FOTO

22:06, 25.04.2024 - Clipe dificile in familia Laurei Bruma! Artista și-a dus mama de urgența la spital, din cauza problemelor grave de sanatate cu care se confrunta. A ezitat sa vorbeasca despre ce se intampla in viața ei, insa acum a dezvaluit ca este momentul sa impartașeasca cu fanii una dintre parțile maoi puțin neplacute.

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

La bucata! Legendarul culturist timișorean Florin Teodorescu iși vinde sala de sport de pe patul de spital!

15:40, 10.04.2024 - Moment incredibil in Timișoara! Sala de sport a legendarului culturist Florin Teodorescu se inchide. Aceasta funcționa in Sala Olimpia de extrem de mulți ani, insa acum șase ani contractul de inchiriere cu primaria a expirat. Administrația Robu a refuzat sa il prelungeasca, la fel a facut și administrația…

Care este starea de sanatate a Anei Sirbu, dupa ce s-a accidentat grav. Soția lui Radu de la O-Zone, dezamagita de medici: ”Nu am de ales”

18:31, 14.03.2024 - Ana Sirbu trece prin clipe grele. In urma cu mai bine de un an s-a accidentat grav, iar problemele de sanatate continua și acum. Soția lui Radu de la O-Zone a mers cu multa speranța la mai mulți medici, dar a plecat dezamagita. Iata ce s-a intamplat și care este starea ei de sanatate acum!

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Pacientul din Braila, car ea fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsa risca asistenta și paznicul

12:16, 04.03.2024 - Informații de ultim moment despre cazul controversat din Braila! Pacientul care a fost legat de patul de spital a murit. In urma cu o saptamana, imaginile cu el, asistenta și paznicul care il leaga, au starnit reacții de revolta! La cateva zile distanța, acesta s-a stins din viața!

Alexandru Pantea, mesaj de pe patul de spital dupa operație

22:01, 28.02.2024 - Alexandru Pantea (20 de ani), fundașul dreapta de la FCSB, s-a operat la Roma dupa ce a suferit o ruptura a ligamentului incrucișat anterior de la piciorul drept. Jucatorul de la FCSB a suferit accidentarea l un antrenament și va rata restul sezonului. El va reveni pe teren in octombrie, in stagiunea…


Ce parere ai despre aceasta stire?