Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iubitul i-a spus că trebuie să meargă la magazin singur, i s-a părut suspect, așa că l-a urmărit. Când a văzut ce făcea, a început să tremure - VIDEO

Publicat:

Lalaine și iubitul ei, Chris, au mers în vacanța în Philipine. În timp ce se îndreptau spre hotelul unde erau cazați, cei doi au vazut mai mulți copii ai strazii, care le-au atras atenția.

Lalaine era deranjata de faptul ca trecatorii abia îi observau, iar cei care o faceau, alegeau sa îi ignore, în ciuda faptului ca știau ca au nevoie de ajutor.

La un moment dat, Chris i-a spus ca va merge pâna la magazin pentru o vreme, fara sa îi zica ce are de gând.

Auzind asta, fata l-a urmarit și a vazut ca a cumparat mai…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vulpița, o noua imagine cu iubitul? Tanara a uitat complet de Viorel Stegaru / FOTO

10:40, 11.04.2024 - Vulpița și-a gasit din nou fericirea? La cateva luni dupa ce a anunțat desparțirea de fostul iubit, tanara s-a afișat alaturi de un barbat misterios pe rețelele de socializare. Imaginea care arata ca a uitat complet de Viorel Stegaru.

(video) Barbatul urmarit de 5 echipaje de poliție, suspect intr-un dosar de contrabanda cu țigari de 14 milioane lei: Poliția a descins la Balți

11:00, 08.04.2024 - O captura de țigari in valoare de aproximativ 14 milioane de lei a fost efectuata la Balți. Oamenii legii examineaza versiunea ca o parte din acestea ar fi fost introduse in țara prin contrabanda din Ucraina.

iUmor. Cum a reacționat Cosmin Natanticu, dupa ce Emil Rengle i-a spus ca vrea sa ramana insarcinat cu iubitul lui: ”Femeia este mai...” / VIDEO

23:45, 31.03.2024 - Emil Rengle a șocat Romania, dupa ce a declarat ca vrea sa ramana insarcinat cu iubitul sau. Dansatorul i-a atras atenția și lui Cosmin Natanticu, care acum i-a dat un sfat, dupa ce el insuși a experimentat durerile nașterii la Power Couple. Iata cum a reacționat!

Xtra Night Show. Hackerii au furat din banii donați pentru Nicolae Guța. Cum au reușit sa ii pacaleasca pe cei care au organizat ultimul live: „Nu mi s-a parut suspect”

22:25, 27.03.2024 - In urma cu cateva zile, Nicolae Guța a doborat orice record de pe TikTok, dupa ce a strans o suma importanta in doar cateva ore de live. In spatele ideii a stat Lucian Elgi, care spune ca o parte din bani au fost furați de hackeri.

16 ani de la moartea ieromonahului Lazar Țabra. Mesajul Arhiepiscopiei din Alba Iulia

15:40, 12.03.2024 - Astazi s-au implinit 16 ani de la trecerea la cele veșnice a ieromonahului Lazar Țabra, unul dintre cei mai iubiți duhovnici care au viețuit in mijlocul obștii monahale a fostului Schit „Sfantul Lazar” din Alba Iulia. Ieromonahul Lazar a vazut lumina zilei pe 19 iulie 1926, fiind originar din județul…

Andrei Ursu, despre experiența Asia Express, inainte de a pleca la filmari. Ce a spus despre el și iubitul lui, Vlad

16:45, 28.02.2024 - Andrei Ursu, cunoscut sub numele sau de scena WRS, a surprins fanii și telespectatorii prin anunțul sau ca va face parte din echipa emisiunii Asia Express de la Antena 1, alaturi de partenerul sau, Vlad.


Ce parere ai despre aceasta stire?