Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Instinctul matern nu apare doar în cazul femeilor care nasc. Ce spun oamenii de știință

Publicat:

Înainte si dupa ce si-a cunoscut nepotul nou-nascut, si-a prelevat probe de saliva. Dupa doua saptamâni, când si sotul acesteia l-a întâlnit pe nou-nascutul i s-a prelevat si lui aceleasi probe. Testele de laborator au aratat ca nivelul de oxitocina din creierul lui Hrdy a crescut la 63% în acea dupa-amiaza. Probele sotului ei au aratat ca nivelul de oxitocina a crescut cu 26% la scurt timp dupa întâlnire, dar dupa câteva zile si nivelul acestuia de oxitocina a ajuns la 63%.

&"Nu a existat nicio diferenta în…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Seria Huawei P70: cand ar putea fi lansata, cat de performante sunt telefoanele și cat costa

10:00, 01.04.2024 - S-ar putea ca Huawei P70, urmatoarea serie de smartphone-uri high-end de la Huawei, sa fie lansata chiar foarte curand, cel puțin in China. Intrucat momentul dezvaluirii este iminent, incepem sa aflam din ce in ce mai multe despre aceste dispozitive. De exemplu, avem deja informații despre performanța…

oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

10:55, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

In Europa se intensifica vanatoarea de talente in inteligenta artificiala, datorita numarului mare de startupuri noi

09:00, 13.03.2024 - Succesul fulger al ChatGPT al OpenAI i-a incurajat pe investitori, care au turnat bani in startupuri promitatoare de AI, dornici sa descopere urmatorul succes rapid. Pe valul investitiilor, o multime de firme straine de inteligenta artificiala – inclusiv Cohere din Canada si Anthropic si OpenAI, cu…

Simularea probelor scrise ale Bacalaureatului incepe luni cand sunt asteptati peste 146.000 de elevi

22:31, 03.03.2024 - Ministrul Educatiei a precizat ca generalizarea evaluarii digitalizate continua cu probele scrise ale simularii examenului de bacalaureat. Acestea incep luni, in peste 1.300 de unitati de invatamant, unde sunt asteptati peste 146.000 de elevi. „Dupa incheierea evaluarii acestor probe, vom…

Ai vedere de vultur daca gasești cele 3 diferențe dintre cele doua imagini in doar 10 secunde. 3% dintre internauți au reușit

12:00, 20.02.2024 - Testele de inteligența reprezinta un mod inedit de a-ți pune la incercare creierul. Acestea pot fi de mai multe feluri, dar astazi va vom prezenta unul de tipul “gasește diferența”. Provocarea este sa-l rezolvi in doar 10 secunde. Test IQ “gasește diferența” Aceste teste iți vor imbunatați abilitațile…

Simulare Bacalaureat 2024. Ce trebuie sa știe liceenii la testarile de la inceputul lunii martie. Modele de subiecte

20:01, 11.02.2024 - Simulare Bacalaureat 2024. Ce trebuie sa știe liceenii la testarile de la inceputul lunii martie. Modele de subiecte Simulare Bacalaureat 2024. Elevii din clasele XII-XIII vor susține probele de simulare a examenului de Bacalaureat, la inceputul lunii martie. Vor fi testari la probele scrise, similare…

Gripa sau raceala? Diferențe și asemanari

11:56, 03.02.2024 - Gripa sau raceala? Ambele sunt infecții respiratorii contagioase, cu simptome pana la un punct asemanatoare. Totuși, sunt boli diferite. Gripa și racelile de sezon sunt provocate de virusuri diferite: gripa , de virusuri gripale, racelile, de mai multe virusuri cum sunt: rinovirusuri paragripale, coronavirusuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?