Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inspectoratul Scolar Timis se muta la fostul liceu agricol. Adio, statie de ambulanta in nordul Timisoarei

Publicat:

Guvernul a decis, miercuri, sa dea Ministerului Educației Naționale sediul fostului liceu agricol de pe . Aici se va muta Inspectoratul Județean Timiș, care funcționeaza acum intr-o cladire inchiriata. era suparat, toamna trecuta, ca nu poate da spațiu acolo pentru Ambulanța.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

ADMIRERE LICEU 2024 Broșura pentru admiterea la liceu 2024 nu poate fi publicata

17:35, 15.05.2024 - Guvernul nu a aprobat Hotararea privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru anul școlar universitar 2024 – 2025, la aproape doua luni de la punerea proiectului in consultare publica... The post ADMIRERE LICEU 2024 Broșura pentru admiterea la liceu 2024 nu poate fi publicata first appeared on Informatia…

Guvernul francez anunta noi masuri pentru a rezolva criza din sectorul agricol

10:35, 28.04.2024 - Guvernul francez a dat sambata publicitatii o serie de masuri suplimentare in favoarea agricultorilor, in speranta ca va incheia odata pentru totdeauna criza aparuta la inceputul anului.

Nascuta in ambulanța. Surpriza neașteptata pentru medicii din nordul țarii

09:50, 05.04.2024 - O tinara de 21 de ani din raionul Soroca, a nascut in drum spre spital, chiar in ambulanța. Potrivit Centrul Național de Asistența Medicala Urgenta Prespitaliceasca la data de 4 aprilie curent, ora 05:37, Dispeceratul comun de urgența al IMSP CNAMUP a inregistrat un apel pentru acordarea asistenței…

Verificari la un liceu din Timișoara, dupa ce mai mulți elevi au acuzat stari de rau

10:50, 03.04.2024 - ISU Timiș a facut in cursul nopții de marți spre miercuri verificari la un liceu din Timișoara, dupa ce a fost sesizat de Ambulanța cu privire la un numar mare de apeluri primite de la elevi care acuza stari de rau.

Premierul promite dotari noi și resursa umana pentru serviciile de ambulanța

19:31, 19.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, ca Guvernul va acorda sprijin pentru ca serviciul de ambulanțe sa beneficieze de noi mijloace de intervenție, de resursa umana, precum și de adaptarea cadrului legislativ.

Marcel Ciolacu: Guvernul va sprijini serviciul medical de ambulanta pentru a beneficia de noi mijloace de interventie

19:25, 19.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca Guvernul va acorda sprijinul pentru ca serviciul de ambulanta sa beneficieze de noi mijloace de interventie, de resursa umana de care are nevoie, precum si de adaptarea cadrului legislativ.

Marcel Ciolacu intervine direct: Premierul anunța angajari și ambulanțe noi in Ministerul Sanatații

17:31, 19.02.2024 - Guvernul va acorda sprijinul pentru ca serviciul de ambulanțe sa beneficieze de noi mijloace de intervenție, de resursa umana de care are nevoie, precum și de adaptarea cadrului legislativ, afirma premierul Marcel Ciolacu, dupa intalnirea cu liderii FNS „Ambulanța”. Premierul anunța angajari in Sanatate„Consultarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?