Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INHGA: Cod galben de inundaţii pe râuri din opt judeţe, până vineri la prânz

Publicat:

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana vineri la pranz in bazine hidrografice de pe raza a opt judete, anunța Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Satu Mare, pana sambata la miezul noptii

13:40, 07.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis miercuri Cod galben de inundatii pentru rauri din nordul tarii pana sambata la miezul noptii, ținand cont de situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 72 de ore.

INHGA: Atentionare cod galben de viituri pe rauri din trei judete, pana la miezul noptii

11:36, 06.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe cursuri de apa de pe raza a trei judete.

Cod portocaliu de inundații in doua bazine hidrografice. Rauri din mai multe judete intra sub avertizare Cod galben

13:50, 04.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, duminica, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile luni și marți pe rauri din mai multe județe.

Rauri din 11 județe, sub avertizari Cod portocaliu și Cod galben de inundatii

13:15, 04.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din trei județe și o alta averizare, Cod galben, ce vizeaza rauri din opt județe ale țarii.

Cod galben de viituri in Arad și alte șase judete din vest si nord-vest, pana vineri la pranz

15:41, 02.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de viituri in sapte judete din vestul si nord-vestul tarii, pana vineri la pranz.

Anunț hidrologic de ultim moment! Cod portocaliu de inundații pe rauri din 3 județe din țara

12:45, 25.12.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a facut un anunț de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod portocaliu de inundații este valabila in Romania Pe rauri din 3 județe din țara. Iata anunțul!

Cod galben si Cod portocaliu de inundatii pe rauri din trei judete, pana sambata la miezul noptii

12:06, 15.12.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana sambata la miezul noptii pe rauri din patru bazine hidrografice.

Cod portocaliu de inundații pe rauri din doua județe. Cod galben de inundații in 5 județe

12:25, 02.12.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, sambata, o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din doua judete si o atentionare Cod galben pentru rauri din cinci judete.


Ce parere ai despre aceasta stire?