Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începe nebunia în Gaza: Hamas acuză Israelul că a respins armistițiul. Blinken s-a dus de urgență la Tel Aviv

Publicat:

, aflata la putere in Gaza, a declarat ca Israelul a refuzat sa primeasca sapte femei si copii ostatici si trupurile altor trei persoane despre care militantii au declarat ca au fost ucisi in timpul bombardamentelor israeliene asupra enclavei, in schimbul unei prelungiri temporare a armistitiului de joi, potrivit Reuters, informeaza News.ro.

"Acest lucru se intampla in pofida confirmarii prin intermediul mediatorilor ca acest grup este tot ce are miscarea (Hamas) in ceea ce priveste detinutii din categoria convenita", a precizat Hamas intr-un comunicat.

Nu a existat niciun…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nebunia s-a declanșat pe burse, dupa ce Israelul a atacat Iranul: Prețul petrolului a luat-o razna

09:55, 19.04.2024 - Actiunile si obligatiunile asiatice au scazut vineri, in timp ce monedele de refugiu, aurul si titeiul au crescut, dupa stirile ca Israelul a atacat Iranul, intensificand ingrijorarile cu privire la un conflict regional mai amplu care ar putea pune in pericol aprovizionarea cu petrol, transmite Reuters.

Atacul iranian a fost respins prin coordonare „umar la umar” cu SUA, spune Israelul

18:05, 15.04.2024 - Respingerea de catre Israel a masivului raid iranian cu drone si rachete a fost in intregime coordonata cu Pentagonul, care are un ofiter de legatura american in camera de control a sistemului de aparare antiracheta Arrow, a declarat un inalt oficial israelian citat de Reuters.

Stare de urgența in estul Rusiei, dupa ce a fost descoperita o „sursa de radiații"

15:35, 05.04.2024 - Autoritațile din orașul Khabarovsk, situat in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgența intr-o zona in care a fost descoperita o „sursa de radiații”, a anunțat vineri agenția de presa TASS, preluata de Reuters, scrie hotnews.ro .

Netanyahu, hotarat sa lanseze ofensiva asupra Rafah: mesajul transmis lui Blinken, aflat in vizita la Tel Aviv

18:55, 22.03.2024 - Prim-ministrul Benjamin Netanyahu l-a anuntat vineri pe secretarul de stat american ca Israelul intentioneaza sa lanseze o ofensiva la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, chiar daca Statele Unite nu o vor sustine.

Autoritatile din Gaza acuza Israelul ca a deschis focul si a ucis peste 100 de palestinieni care asteptau ajutoare

16:35, 29.02.2024 - Autoritatile sanitare din Fasia Gaza au afirmat, joi, ca un atac israelian asupra unor persoane care asteptau ajutor umanitar in apropierea orasului Gaza a provocat moartea a 104 palestinieni si ranirea altor 280, in timp ce un spital din Gaza a anuntat ca a primit 10 cadavre si zeci de pacienti raniti,…

Autoritatile din Gaza acuza Israelul ca a deschis focul si a ucis 104 persoane care asteptau ajutoare

15:50, 29.02.2024 - Autoritatile sanitare din Gaza au declarat joi ca tirurile israeliene asupra unor persoane care asteptau ajutoare in apropierea orasului Gaza au ucis 104 palestinieni si au ranit 280, un spital afirmand ca a primit 10 cadavre si zeci de pacienti raniti, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. Un purtator…

Israelul va limita accesul la Moscheea Al-Alqsa din Ierusalim de Ramadan. Hamas denunța restricțiile „criminale”

21:46, 19.02.2024 - Israelul va permite rugaciunile de Ramadan la Moscheea Al-Aqsa din Ierusalim in cursul lunii viitoare, dar anunța ca vor fi stabilite limite „in funcție de nevoile de securitate”, a transmis luni biroul primului ministru Benjamin Netanyahu. Gruparea Hamas a denunțat restricțiile, iar consiliul islamic…

Israelul nu poate folosi ziua de 7 octombrie ca „licența pentru dezumanizarea celorlalți”, avertizeaza Blinken la Tel Aviv

15:00, 08.02.2024 - Dupa discuțiile cu liderii israelieni, secretarul de stat american a criticat dur campania Tzahal in Fașia Gaza. El a mai declarat ca propunerea Hamas privind ostaticii are „neajunsuri”, dar „creeaza spațiu pentru un acord”.


Ce parere ai despre aceasta stire?