Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începe cel mai ciudat proces din istorie: ChatGPT este dată în judecată pentru 'halucinații'

Publicat:

Asa-zisele halucinatii, cum sunt numite inventiile pe care ChatGPT le produce de multe ori, stau la baza a ceea ce ar putea fi primul dintr-o serie lunga de procese pentru defaimare, informeaza News.ro.

, un DJ din Georgia, a dat in judecata OpenAI, producatorul ChatGPT, dupa ce chatbot-ul a afirmat ca acesta se face vinovat de deturnarea fondurilor unei organizatii non-profit.

CITESTE SI Mesaj emoționant pentru la desparțirea de : 'Te sustinem in continuare, esti o persoana minunata' 17:24 563 VIDEO - Momente incredibile cu : efectiv nu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden forțeaza mana Congresului inaintea votului: Sunt momente in istorie care cer conducere și curaj

22:06, 17.04.2024 - Președintele american Joe Biden a cerut „conducere și curaj” la Washington pentru a acorda ajutor militar urgent pentru Ucraina și Israel, adaugand ca „acum nu este momentul sa ne abandonam prietenii”, intr-un articol de opinie publicat pe 17 aprilie.

Momente grele pentru mama lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu! Femeii i s-a facut rau in sala de judecata: „A luat cateva medicamente...”

12:15, 04.04.2024 - Momente grele pentru mama lui Sebi Olariu, tanarul care a murit in urma tragicului accident provocat de Vlad Pascu, tanarul care s-a urcat drogat la volan. Femeii i s-a facut rau in sala de judecata.

Elon Musk versus „parintele” ChatGPT: Cum se apara compania de inteligența artificiala OpenAI dupa ce miliardarul a dat-o in judecata

13:01, 06.03.2024 - OpenAI, startup-ul care a lansat ChatGPT, a reacționat dupa ce a fost dat in judecata de Elon Musk. Compania de inteligența artificiala pe care Musk a co-fondat-o susține, intr-o postare pe site-ul sau, ca miliardarul nu a avut o contribuție semnificativa in dezvoltarea și succesul acesteia.

Mesaj acid spre Patrick Mouratoglou: „O sa fie foarte ciudat cand va sta fața in fața cu Simona Halep”

22:25, 05.03.2024 - Jurnalistul britanic Scott Barclay, cunoscut specialist in tenis și partener la un podcast cu tenismenul Andy Murray, a reacționat pe Twitter dupa decizia TAS in cazul Simonei Halep (32 de ani). Sportiva din Constanța a primit azi o veste mare la TAS. Suspendaerea de 4 ani i-a fost redusa la 9 luni…

Elon Musk da in judecata OpenAI ca „a tradat misiunea inițiala”

20:55, 01.03.2024 - Aflat deja in vizorul autoritaților pentru concurența ilegala pentru legaturile sale stranse cu Microsoft, OpenAI, creatorul ChatGPT, face acum obiectul unei plangeri din partea miliardarului Elon Musk, care il acuza de „tradare” a misiunii sale inițiale, potrivit AFP.

Elon Musk ii da in judecata pe creatorii ChatGPT, acuzandu-i de "tradarea idealurilor"

19:20, 01.03.2024 - Elon Musk a dat in judecata OpenAI din cauza relației sale cu Microsoft, acuzandu-i pe creatorii ChatGPT de „tradarea idealurilor“. Omul de afaceri considera ca, dupa cooperarea cu Microsoft, startup-ul s-a transformat de fapt intr-o filiala a gigantului tehnologic.  Miliardarul american Elon…

Elon Musk da in judecata compania OpenAI, pe care a fondat-o, și pe directorul Sam Altman

16:10, 01.03.2024 - Elon Musk a dat in judecata OpenAI, dezvoltatorul ChatGPT, și pe directorul sau executiv Sam Altman, printre alții, spunand ca aceștia au abandonat misiunea inițiala a companiei de a dezvolta inteligența artificiala in beneficiul umanitații și nu al profitului, conform Reuters.

Elon Musk i-a dat in judecata pe Sam Altman și OpenAI, companie pe care a cofondat-o

12:40, 01.03.2024 - Elon Musk a depus o plangere in instanța impotriva OpenAI, a CEO-ului sau Sam Altman, și a altor persoane pe care le acuza de incalcarea contractelor incheiate in 2015, cand el s-a numarat printre fondatorii organizației ce avea sa creeze ChatGPT, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?