Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inainte de Craciun, bunica mea intotdeauna punea ULEI DE MASLINE IN CLEMENTINE, iar cand am aflat si eu SECRETUL… am incercat imediat!

Publicat:

lumanari E-mail Cum se apropie Craciunul si iarna incepe sa fie din ce in ce mai rece, ne place sa stam in fotoliu, inveliti intr-o patura calduroasa si band ciocolata calda. Ce ne bucura simai tare pe durata iernii sunt lumanarile parfumate. Pe langa decoratiile si pomul de Craciun, detaliile sunt cele care conteaza.

Atunci cand vine vorba de lumanari, formele si aromele lor sunt cele care ne fac casa sa para mai calduroasa si primitoare.

Se taie coaja portocalei pe linia mediana de jur imprejur, incercand sa nu sectionezi prea tare miezul. Cu degetul…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Badea, primele declarații dupa ce ea și iubitul au fost condamnați! "Nu ne vine sa credem ca ni se intampla acest lucru"

22:56, 13.06.2024 - Dana Badea și iubitul ei, Alin, au fost condamnați. Fosta dansatoare a facut primele declarații pe acest subiect, pentru Spynews.ro. Vedeta a așteptat cu mari emoții aceasta zi. Cum se simte aceasta. Declarații Exclusive.

Daria, fosta concurenta a emisiunii Mireasa sezonul 8, critici la adresa doamnei Maria. Ce a avut de spus tanara despre femeia care l-a insoțit pe iubitul ei, Adrian, in compeitiție

16:25, 29.05.2024 - Daria este fosta concurenta a emisiunii Mireasa, sezonul 8, și chiar daca nu mai poate fi vazuta la fel de des ca inainte pe micul ecran, tanara este activa in mediul online, acolo unde iși ține fanii la curent cu lucrurile care se intampla in viața ei.

Reacția Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: „La varsta aceasta avem doar prieten”

16:46, 05.05.2024 - Andreea Marin a avut o reacție neașteptata cand a fost intrebata de iubitul fiicei sale. Violeta Banica a postat recent pe rețelele de socializare ca este intr-o relație.Aflata la un eveniment monden, Andreea Marin a stat de vorba cu jurnaliștii prezenți. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize!”…

Vedeta din Pașcani a fost parasita de iubitul celebru dupa ce a lasat-o insarcinata și i-a oferit un Ferrari de 250.000 de euro? El a aparut cu fosta logodnica

14:25, 05.04.2024 - Andreea Sasu e romanca din Pașcani care s-a iubit in trecut cu un fotbalist din Serie A și cu un pilot de Moto GP. Acum, ea e insarcinata cu copilul designerului Philipp Plein, care nu pare sa fie atat de indragostit de romanca, caci s-a afișat cu fosta logodnica.  Zilele trecute, presa vuia ca Andreea…

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.


Ce parere ai despre aceasta stire?