Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Valea Jiului sunt așteptate trei elicoptere pentru a interveni în zonele calamitate

Publicat:

Trei elicoptere ar trebui sa ajunga pentru o misiune de recunoaștere și salvare a oamenilor care se afla in zonele afectate de inundații.

Cotele apelor Jiului au crescut de 3 ori. Mai mult, drumul național 66A este rupt din cauza viiturilor.

Colaborator

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

O remorca s-a rasturnat la o defilare de 1 Mai, in Germania: aproximativ 30 de raniti, dintre care 10 grav. Mai multe elicoptere din Elveția, trimise pentru a interveni

12:55, 02.05.2024 - Atelajul, o remorca trasa de un tractor, s-a ”rasturnat pe o parte” in timp ce soferul vehiculului efectua un viraj la stanga, a precizat intr-un comunicat politia, potrivit AFP.”Aproximativ 30 de persoane” au fost ranite in acest accident, 10 dintre ele fiind in stare grava, potrivit politiei.Victimele…

Poliția, dotata cu cinci barci de patrulare: Oamenii legii vor putea interveni in zonele acvatice

22:05, 23.04.2024 - In premiera, Poliția Naționala a fost dotata de catre Autoritatea Polițieneasca Suedeza cu cinci barci de patrulare.Timp de trei zile, 9 angajați ai subdiviziunilor Poliției Naționale, precum și reprezentanți ai altor entitați ale MAI, au fost instruiți in utilizarea barcilor cu motor.

Poliția, dodata cu cinci barci de patrulare: Oamenii legii vor putea interveni in zonele acvatice

21:35, 23.04.2024 - In premiera, Poliția Naționala a fost dotata de catre Autoritatea Polițieneasca Suedeza cu cinci barci de patrulare.Timp de trei zile, 9 angajați ai subdiviziunilor Poliției Naționale, precum și reprezentanți ai altor entitați ale MAI, au fost instruiți in utilizarea barcilor cu motor.

Putin nu are nicio intenție sa mearga in zonele inundate. In schimb, a trimis preoți sa se roage din elicoptere sa stea ploaia (VIDEO)

13:40, 11.04.2024 - Autoritațile din Rusia apeleaza la ajutorul divin ca sa scape de inundațiile de proporții. Un grup de preoți a fost trimis sa survoleze zonele amenințate de inundații. In imaginile distribuite online, doi dintre ei țin in brațe icoane mari și par sa se roage pentru ca dezastrul sa nu se extinda. 

Vremea 4 aprilie. Temperaturile pot ajunge pana la 24 de grade. Sunt așteptate și ploi: zonele vizate

07:05, 04.04.2024 - Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in regiunile sud-sud-vestice si in cele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 24 de grade.In Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, dar conditii…

Cum va fi vremea in weekend: unde se anunța lapovița. Zonele in care sunt așteptate temperaturi neobișnuite

21:30, 15.02.2024 - Chiar daca temperaturile au scazut de la o zi la alta, vremea ramane in continuare calda in sud-estul țarii. In weekend, meteorologii anunța ploi slabe in Dobrogea, sudul Moldovei și in estul Munteniei și lapovița la munte.

Prognoza meteo pe 4 saptamani: unde va fi neobișnuit de cald. Zonele in care sunt așteptate ploi puternice

14:35, 06.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza actualizata pentru perioada 5 februarie - 4 martie 2024. In primele 2 saptamani, temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale, insa precipitațiile vor fi abundente in urmatoarea luna.

Alerta ANM! Revin ninsorile și viscolul in toata țara. A fost emis cod galben de portocaliu de vreme severa. Zonele care se vor umple de zapada

11:35, 05.02.2024 - Ninsorile și viscolul revin in Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu și galben de vreme severa in toata țara. Temperaturile vor scadea drastic, iar mai multe zone ale țarii se vor umple de zapada. Mwteorologii au revenit cu vești bune pentru iubitorii de iarna!


Ce parere ai despre aceasta stire?