Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINEA ZILEI Nick Kyrgios, sportul de performanță și berea

Publicat:

A declarat forfait înainte de meciurile din ultima zi de la (la fel precum ), iar la conferința de presa urmatoare a surprins asistența atunci când a baut dintr-o bere. este un personaj aparte în circuitul ATP, derapajele punând în umbra loviturile fantastice pe care le reușește uneori.

Ar fi trebuit sa joace doua meciuri în cursul zilei de duminica (un meci de dublu și unul de simplu), dar a declarat forfait din cauza unor probleme la șold.

a fost unul dintre motoarele de pe margine ale Echipei…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se retrage la fel ca Federer? Rafael Nadal și-a anunțat prezența la Laver Cup

15:10, 22.04.2024 - Rafael Nadal (37 de ani) va face parte din echipa Europei pentru Laver Cup, ce va avea loc la Berlin in perioada 20-22 septembrie. Roger Federer și-a organizat retragerea in 2022 la aceasta competiție. Rafael Nadal va juca in aceasta saptamana la Madrid, al treilea sau turneu al sezonului. Pana a intra…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO

10:00, 29.03.2024 - O noua zi, o alta gluma spusa de Ramona Olaru in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Ca de fiecare data, asistenta TV a reușit sa ii faca sa rada pe colegii ei. Iata ce banc a spus vedeta in aceasta dimineața.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce ironie a facut asistenta TV: „Anul asta nu se mai ține...” / VIDEO

08:31, 27.03.2024 - Așa cum ne-a obișnuit, și in aceasta dimineața, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce ironie a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce a spus asistenta TV despre femei: ”Sunteți multe care...” / VIDEO

09:35, 22.02.2024 - Ramona Olaru a revenit cu o gluma neașteptata, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a vorbit despre femei, iar colegii ei de platou au fost surprinși. Ramona Olaru a reușit sa atraga, din nou, atenția tuturor cu gluma de joi dimineața.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Un documentar despre ultimele zile din cariera lui Roger Federer va fi difuzat in viitorul apropiat

19:00, 19.02.2024 - Platforma de streaming Prime Video, detinuta de Amazon, a anuntat luni, intr-un comunicat, ca va difuza in curand un documentar despre ultimele 12 zile din cariera legendarului tenisman elvetian Roger Federer, informeaza presa franceza, potrivit Agerpres. Roger Federer s-a retras cu lacrimi in ochi,…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV, ironie la adresa barbaților: ”La toți papagalii…” / VIDEO

08:50, 14.02.2024 - Ramona Olaru a venit cu doza de energie și umor la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV are grija de starea de spirit a tuturor, motiv pentru care și de aceasta data a starnit hohote de ras. Iata ce ironie a facut la adresa barbaților, de Ziua Indragostiților.

Recorduri speciale mai puțin cunoscute din tenis: Federer, Nadal și Djokovic nu puteau lipsi de pe lista

11:10, 05.02.2024 - Exista statistici din tenisul de camp cunoscute pe scara larga, dar și anumite recorduri care nu sunt știute nici macar de unii dintre cei mai pasionați fani ai sportului alb. De pe lista cu aceste recorduri desigur ca nu puteau lipsi nume precum Roger Federer, Rafael Nadal sau Novak Djokovic.


Ce parere ai despre aceasta stire?