Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iftime după ce Florescu a crăpat banca de rezerve: Eu rupeam catedra la facultate

Publicat:
Iftime după ce Florescu a crăpat banca de rezerve: Eu rupeam catedra la facultate

Dincolo de scor, infrangerea pe care FC Botoșani a suferit-o joi, 1 – 2 pe teren propriu, ramane in amintirea suporterilor cu lovitura de la 11 metri ratata de și mai ales cu gesturile pe care mijlocașul le-a facut cand a fost inlocuit.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol si foto: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbalistul care nu a fost niciodata titular la FC Petrolul a adus victoria pe „Cluj Arena”, in fața lui „U”! Primele rezerve utilizate de debutantul pe banca” lupilor” au facut remontada, in numai doua minute: Irobiso și Jyry!

01:45, 14.04.2024 - Meciul din prime-time, de pe „Cluj Arena”, dintre Universitatea și FC Petrolul Ploiești a avut un istoric aparte: o prima repriza pe care specialiștii ar fi numit-o tacticizata la maximum, pe cand suporterii celor doua combatante, drept o „pastila” perfecta nu contra, ci pentru a induce… plictiseala,…

Tottenham - Brighton, duel tare in Premier League » Radu Dragușin, din nou pe banca de rezerve

17:00, 10.02.2024 - Tottenham, locul 5 din Premier League, intalnește de la ora 17:00 pe Brighton, locul 8. La gazde, fundașul central Radu Dragușin (22 de ani) e rezerva, așa cum s-a intamplat in toate partidele de cand a fost transferat. Tottenham – Brighton va fi liveTEXT pe GSP. ...

Intalnire de gradul zero Iftime – Șoptica la conac, se prefigureaza un ”careu de ași” pentru alegeri

07:00, 07.02.2024 - Dupa cateva zile de dispute la nivel declarativ, președintele grupului ”Elsaco” și președintele PNL Botoșani s-au intalnit. Luni seara, cei doi au avut o intrevedere la Conacul Zaicești, parte a grupului de firme condus de omul de afaceri.


Ce parere ai despre aceasta stire?