Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată top 5 glume cu ardeleni!

Publicat:

Bancurile cu ardeleni au fost dintotdeauna pe placul romanilor datorita faptului ca aceștia sunt lenți in tot ceea ce fac. Ardelenii sunt priviți cu ochi buni de catre celelalte zone ale țarii, deoarece aceștia sunt cunoscuți atat pentru patriotismul, harnicia și devotamentul lor cat și pentru umorul de care dau dovada. Glumele și bancurile ardelenești reprezinta o categorie importanta a umorului popular romanesc, care starnește de fiecare data amuzamentul. Va prezentam o colecție de bancuri care surprinde judecata ardeleanului autentic.   Iata top 5 bancuri cu ardeleni : Ardeleanul și soacra…

Citeste articolul mai departe pe stiritimis.ro…  

Sursa articol: stiritimis.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Casatoria nu e așa cum ma așteptam..." Bancul care iți va aduce zambetul pe buze

08:20, 22.04.2024 - E luni, iar daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, ai ajuns in locul potrivit. Glumele din randurile de mai jos te vor ajuta sa te binedispui și sa ai un vibe bun, chiar daca saptamana de lucru abia a inceput, iar vremea e ploioasa.

Camora s-a pus in pielea lui Varga, dupa umilința suferita de CFR in Cupa Romaniei Betano: „La ce efort face omul, cum sa se simta?”

22:40, 02.04.2024 - Fundașul stanga Mario Camora (37 de ani) și-a gasit cu greu cuvintele dupa umilința suferita de CFR impotriva celor de la Corvinul Hunedoara, scor 0-4, in „sferturile” Cupei Romaniei Betano. Mario Camora regreta teribil faptul ca echipa lui a parasit Cupa Romaniei, in condițiile in care ar fi intalnit…

Pleaca Adrian Mutu de la CFR Cluj? Raspunsul „Briliantului”: „Statistica poate sa o vada toata lumea”

08:50, 28.03.2024 - Ardelenii sunt foarte departe de titlu in acest sezon, iar Adrian Mutu ar putea parasi Gruia mai repede decat oricine s-ar fi așteptat. „Briliantul” a vorbit despre plecarea de la echipa din Gruia.

Banc: ”Poate o Dacie sa atinga viteza de 200 km pe ora?” Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

09:10, 11.03.2024 - A inceput o noua saptamana de activitate și nu poate sa lipseasca buna-dispoziție. Bancurile te vor amuza și iși vor aduce zambetul pe buze. Glumele de mai jos iți vor insenina ziua, indiferent de locul in care te afli. Ba mai mult, daca le vei spune și celor din jur, porția de amuzament este garantata.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Ce inseamna no și ioi, de fapt. Motivul pentru care ardelenii le folosesc atat de des

13:55, 21.02.2024 - Limba romana este una complexa din grupul italic al familiei de limbi indo-europene. Se aseamana cu limba spaniola, italiana, portugheza și are mai multe dialecte. Cel care se distinge este dialectul ardelenesc. De ce, aflați in randurile urmatoare. De ce spun ardelenii “no” și “ioi” Dialectul ardelenesc…

Banc: ”Un domn și o doamna, imbracați elegant intra in hotel”. Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

21:10, 09.02.2024 - Ne pregatim de weekend și vom avea parte de zile insorite și voie buna. Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze. Glumele selectate mai jos sunt perfecte pentru toata lumea, iar ele vor umple casa de veselie.

Ciprian Deac, dupa ce a dat 3 pase de gol: „Nu ma gandesc la locul doi”

22:25, 29.01.2024 - CFR Cluj - FC Voluntari. Ciprian Deac (37 de ani)a reușit 3 pase de gol și a analizat partida din Gruia. Ardelenii au ramas la 11 puncte de liderul FCSB dupa aceasa etapa și sunt pe locul doi, poziție de neconceput pentru Deac, care a fost capitan cu Voluntari și a revenit in echipa de start dupa doua…

Cuvinte cheie:

ardelenii glumele bancurile

Ce parere ai despre aceasta stire?