Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hotel de trei stele lângă Zona Industrială

Publicat:

Au inceput lucrarile de constructie a hotelului „ibis Styles”, situat la iesirea din Arad, pe , intre benzinaria LukOil si autogara Pletl. Amplasamentul se afla in imediata vecinatate a zonei industriale vest si foarte aproape de coborarea de pe autostrada, hotelul fiind destinat tranzitului. Va avea 72 de camere de trei stele, restaurant, lobby-bar, trei sali de conferinte si o sala multifunctionala pentru evenimente. Va fi deschis in al doilea trimestru al anului 2017. Hotelul are un design industrial (inspirat din istoria industriala a Aradului) care se potriveste foarte bine…

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Camion rasturnat langa o benzinarie, pe drumul spre Pecica

15:00, 07.05.2024 - Un camion s-a rasturnat in jurul orei 14:30 langa benzinaria Lukoil, intre Arad și Pecica. Nu se știe din ce motiv s-a produs incidentul rutier,... The post Camion rasturnat langa o benzinarie, pe drumul spre Pecica appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ilie Cheșa: „TAXE ZERO pentru parcarile din cartiere”

16:15, 26.04.2024 - In cadrul campaniei „TAXE ZERO in ARAD!”, Ilie Cheșa, candidatul PSD la funcția de primar al Aradului, propune eliminarea taxelor pentru parcarea mașinilor pe principalele artere din cartiere, cum ar fi Calea Aurel Vlaicu, Calea Romanilor, Strada Padurii, Calea Iuliu Maniu, Strada Petru Rareș, Calea…

Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro

13:16, 20.04.2024 - Cu doar cateva zeci de minute in urma, s-a produs un accident pe centura Aradului.  Un camion s-a rasturnat chiar intr-o curba, in  apropiere de... The post Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Arhitectul-șef al județului despre urbanismul din Aiton, o comuna de langa Cluj: “ Exemplele bune continua sa apara și cred ca vor duce la pastrarea unui sat frumos prin integrarea noilor construcții in specificul zonei”

15:10, 18.04.2024 - Continue reading Arhitectul-șef al județului despre urbanismul din Aiton, o comuna de langa Cluj: “ Exemplele bune continua sa apara și cred ca vor duce la pastrarea unui sat frumos prin integrarea noilor construcții in specificul zonei” at Info real.

Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Un tanar de 30 de ani a suferit un traumatism craniocerebral

09:15, 15.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Un tanar de 30 de ani a suferit un traumatism craniocerebral appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea

22:40, 14.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Video | Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea

22:30, 14.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Video | Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incendiu langa centura Aradului: un tractor a luat foc

18:06, 13.04.2024 - Un incendiu a avut loc pe un camp de langa centura Aradului. Un tractor a luat foc și a fost distrus aproape in totalitate. „Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit in aceasta dupa-amiaza, in jurul orei 13:45 cu o autospeciala de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu…


Ce parere ai despre aceasta stire?