Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în Vlaicu, lângă secția de poliție. Intervine descarcerarea

Publicat:
Accident în Vlaicu, lângă secția de poliție. Intervine descarcerarea

In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe , langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

O adolescenta din Ucraina a cazut de la etajul șapte al unui bloc din București

19:36, 01.05.2024 - O adolescenta de 13 ani din Ucraina a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut de la etajul șapte al unui bloc din București. Potrivit martorilor, fata s-ar fi certat cu parinții inainte sa de incident. Polițiștii de la Secția 16 Poliție au fost sesizați miercuri, prin 112, ca o persoana s-ar…

Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro

13:16, 20.04.2024 - Cu doar cateva zeci de minute in urma, s-a produs un accident pe centura Aradului.  Un camion s-a rasturnat chiar intr-o curba, in  apropiere de... The post Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Polițist din Ploiești, acuzat de viol. „Mi-a spus ca are detalii despre caz pe care nu mi le poate spune la secția de Poliție”

10:10, 18.04.2024 - Acuzații grave la adresa unui polițist din Ploiești. O femeie acuza faptul ca a fost violata de catre polițistul la care depusese o plangere penala. Tanara in varsta de 36 de ani a povestit, pentru o publicație locala, cum de ar fi acceptat sa se intalneasca cu omul legii in afara secției de poliție…

Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Un tanar de 30 de ani a suferit un traumatism craniocerebral

09:15, 15.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Un tanar de 30 de ani a suferit un traumatism craniocerebral appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Video | Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea

22:30, 14.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Video | Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Alerta dupa un accident grav in vestul țarii

22:20, 14.04.2024 - Alerta pentru echipajele ISU și ale Ambulanței dupa un accident grav, duminica seara. Accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, in municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu. Posibil o victima incarcerata. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospeciala pentru descarcerare…

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

18:21, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident langa GEMI Center! O persoana a ramas blocata in autoturism

11:00, 23.02.2024 - Un accident rutier a avut loc cu puțin timp in urma in zona GEMI Center din cartierul Micalaca. ISU Arad ne transmite ca este posibil... The post Accident langa GEMI Center! O persoana a ramas blocata in autoturism appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?