Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop joi, 23 mai. Balanțele ar trebui să amâne cheltuielile, iar Peștii și-ar putea găsi iubirea

Publicat:

Pentru joi, 23 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se trezește in conflicte profesionale, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa puna preț pe timpul personal.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop luni, 10 iunie. Gemenii sunt „bantuiți” de ganduri, iar Peștii primesc un sfat important

21:06, 09.06.2024 - Pentru luni, 10 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Gemenii sunt „bantuiți” de ganduri, iar cei din Pești primesc un sfat important.

Horoscop vineri, 7 iunie. Balanțele sunt cu capul in nori, Fecioarele ar trebui sa se relaxeze. Avertismentul astrologilor pentru Tauri

21:05, 06.06.2024 - Pentru vineri, 7 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa iasa cu prietenii la plimbare, in timp ce o alta zodie trebuie sa reduca timpul petrecut in fața computerului.

Horoscop joi, 6 iunie. Sagetatorii ar trebui sa se lase purtați de val, iar Balanțele au parte de provocari

22:25, 05.06.2024 - Pentru joi, 6 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa faca „economie” la energie, in timp ce o alta zodie ar trebui sa evite investițiile imobiliare.

Horoscop marți, 4 iunie. Balanțele vor provocari noi, iar o zodie se simte derutata

23:10, 03.06.2024 - Pentru marți, 4 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ trebuie sa acorde atenție sanatații oaselor, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa se odihneasca mai mult.

Zodiile care au victorii in saptamana 3-9 iunie 2024. Peștii și Scorpionii dau dovada de curaj, iar Leii și Fecioarele radiaza de fericire

20:50, 02.06.2024 - Lorina, astrologul Click!, vine cu predicțiile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale, pentru perioada 3-9 iunie, care va fi una extrem de favorabila pentru 4 dintre cele 12 zodii din horoscop.

Horoscop joi, 2 mai. Balanțele sunt pline de energie, iar viața unei zodii s-ar putea schimba in mod surprinzator

21:05, 01.05.2024 - Pentru joi, 2 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este preocupat de avansarea profesionala, in timp ce pentru o alta zodie lucrurile merg spre bine.

Horoscop marți, 16 aprilie. Peștii pot exagera cu cheltuielile, iar o zodie incepe un nou capitol

20:15, 15.04.2024 - Pentru marți, 16 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ scapa de o parte din datorii, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa puna bani deoparte.

Zodia care se preface mereu fericita, chiar daca sufletul ii plange. Este un maestru al disimularii: cum faci sa o recunoști

14:16, 09.04.2024 - Majoritatea oamenilor tind sa-și exprime emoțiile in mod deschis, dar exista cateva semne zodiacale care prefera sa-și pastreze durerea pentru ei inșiși, sub o masca de fericire, scrie Click.ro .Acești nativi sunt pricepuți in a ascunde adevaratele lor sentimente, fie din dorința de a nu-i ingrijora…


Ce parere ai despre aceasta stire?