Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hezbollah: Iranul şiit denunţă decizia Uniunii Europene

Publicat:

Iranul a denuntat decizia (UE) de a inscrie miscarea libaneza Hezbollah pe lista organizatiilor teroriste, estimand ca o astfel de masura ar corespunde 'intereselor sioniste', au relatat mass-media iraniene, citate de AFP.



Iranul 'condamna cu fermitate decizia /UE/ si apreciaza ca ea se inscrie in randul intereselor nelegitime ale regimului sionist', cu referire la Israel, un dusman declarat al , dupa cum a declarat seful diplomatiei iraniene , citat de presa locala.

'Din cauza lipsei unei judecati corecte asupra…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reuniune a miniștrilor europeni de Externe și ai Apararii: dezbateri privind noi sancțiuni contra Iranului și trimiterea rapida de arme Ucrainei

22:45, 22.04.2024 - Miniștrii de Externe și cei ai Apararii ai țarilor Uniunii Europene s-au reunit luni, 22 aprilie, in Luxemburg pentru a decide – informeaza corespondentul RFI – sancțiuni impotriva Iranului dupa atacul recent contra Israelului și pentru a se pune de acord privind trimiterea de noi arme și muniții Ucrainei.In…

Razboi in Ucraina, ziua 789. Șeful spionajului militar din Ucraina: "Urmeaza o perioada dificila. Rușii vor folosi o abordare cuprinzatoare"

13:16, 22.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 789. Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului.

Uniunea Europeana discuta apararea pentru Ucraina și sancțiunile impuse Iranului

10:55, 22.04.2024 - Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului, transmite Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 789. Apararea pentru Ucraina și sancțiunile impuse Iranului, pe masa miniștrilor de Externe ai UE

08:15, 22.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 789. Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului.

Ministrii de Externe UE se intalnesc la Luxemburg pentru a discuta fortificarea apararii aeriene a Ucraine

06:01, 22.04.2024 - Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului, informeaza Rador Radio Romania.

Dupa atacul lansat contra Israelului, Uniunea Europeana iși extinde sancțiunile impotriva Iranului

12:26, 17.04.2024 - Regimul actual de sancțiuni ar putea fi extins și la aliații Teheranului din Orientul Mijlociu, respectiv la Hezbollah din Liban sau la rebelii huthis din Yemen, dupa recentul atac masiv iranian contra Israelului, a declarat Josep Borrell, șeful diplomației Uniunii Europene. Anunțul a fost facut marți,…

Cabinetul de razboi al Israelului, noua mutare

11:45, 17.04.2024 - O a treia reuniune a cabinetului de razboi al Israelului stabilita pentru marti spre a decide un raspuns la primul atac direct intreprins de Iran a fost amanata pentru miercuri, in timp ce aliatii occidentali aveau in vedere noi sanctiuni impotriva Teheranului pentru a descuraja Israelul de la escaladare…

Opt luptatori sirieni, afiliați Gardienilor Revoluției, au fost uciși marți intr-un atac cu cuțitul in estul Siriei.

04:00, 10.04.2024 - Opt luptatori sirieni care lucrau pentru Gardienii Revolutiei, armata ideologica a Iranului, au fost ucisi marti intr-un atac cu cutitul in estul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), transmite AFP, citat de AGERPRES.


Ce parere ai despre aceasta stire?