Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guineea renunţă să participe la Jocurile Olimpice din cauza Covid-19

Publicat:

Guineea, care urma sa trimita o delegatie de cinci sportivi la de la Tokyo, a decis sa anuleze participarea sa din cauza Covid-19, a anuntat, miercuri, ministrul Sporturilor din aceasta tara, citat de AFP. O sursa apropiata guvernului de la Conakry a invocat, totodata, si probleme financiare pentru a justifica renuntarea acestei tari sarace din Africa de Vest cu doua zile inainte de ceremonia de deschidere oficiala, programata vineri.
"Din cauza recrudescentei variantelor de Covid-19, guvernul, preocupat de sanatatea sportivilor sai, a decis cu regret sa anuleze participarea

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rafael Nadal a decis sa nu participe la Wimbledon in acest an: „Cel mai bine pentru corpul meu ar fi sa nu schimb suprafața”

16:55, 13.06.2024 - Rafael Nadal (38 de ani) a decis sa nu participe la turneul de la Wimbledon in acest an pentru a se concentra pe Jocurile Olimpice, unde și-a anunțat prezența in urma cu o zi. Rafael Nadal a participat recent la Roland Garros, turneu pe care l-a caștigat de 14 ori in cariera, dar a pierdut in primul…

Australianca Sam Kerr nu va participa la JO de la Paris din cauza unei accidentari

14:56, 21.05.2024 - Australianca Sam Kerr, una din vedetele fotbalului australian, nu va participa cu selectionata tarii sale la Jocurile Olimpice de la Paris, care vor debuta in luna iulie, din cauza unei accidentari la un genunchi, a anuntat, marti, Federatia australiana, citata de EFE, potrivit Agerpres.

Ucraina a confirmat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

14:51, 21.05.2024 - Ucraina a anuntat luni ca isi va trimite sportivii la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, in pofida continuarii razboiului cu Rusia, a anuntat ministrul Sporturilor, Matvei Bidnii, la Kiev, conform DPA, potrivit Agerpres.

Paris 2024: Ucraina a confirmat participarea la Jocurile Olimpice

11:20, 21.05.2024 - Ucraina a anuntat ca isi va trimite sportivii la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, in pofida continuarii razboiului cu Rusia, a anuntat ministrul Sporturilor, Matvei Bidnii, la Kiev, conform DPA.

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Șansa de pe urma pentru Simona Halep: participarea la JO Paris 2024 tot mai aproape

20:26, 18.04.2024 - Pe ultima suta de metri, Simona Halep are șanse mari sa prinda un loc pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, aceasta fiind și ultima posibilitate pentru fostul lider mondial  la tenis de a lua parte la aceasta competiție. Halep a primit aceasta șansa dupa ce Federația Romana de Tenis a depus dosarul…

Gimnastica: Frații Burtanete au ratat calificarea la JO 2024 dupa ce au decis sa nu participe la CE de la Rimini

11:40, 12.04.2024 - Frații Gabriel și Robert Burtanete au luat decizia de a nu participa la Campionatele Europene de gimnastica de la Rimini (24-28 aprilie) și au ratat astfel ultima șansa de a obține calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris din vara acestui an.

Nissan vrea sa-si majoreze vanzarile globale cu un milion de vehicule

10:25, 26.03.2024 - Nissan Motor a anuntat luni ca va lansa 30 de noi modele pana in anul fiscal ce se incheie in martie 2027 si vrea sa-si majoreze vanzarile globale cu un milion de vehicule, in timp ce reduce costurile pentru a imbunatati profitabilitatea si dezvolta baterii mai puternice, transmit AP si Reuters, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?