Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gripa A(H1N1) a revenit în Moldova. O femeie a murit

Publicat:

O femeie de 45 de ani a murit marți seara, la . 1 din capitala, fiind diagnosticata cu gripa pandemica A(H1N1). Potrivit medicilor, femeia a fost adusa la spital in stare grava. Ea a fost diagnosticata cu pneumonie acuta, provocata de virusul A(H1N1). Femeia a murit la cinci zile de la internare, dupa ce starea ei s-a agravat. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din comuna Tia Mare, cautata de politistii din Olt

16:10, 22.04.2024 - Politistii din Olt cauta o femeie, in varsta de 51 de ani, din comuna Tia Mare, județul Olt, care ar fi plecat voluntar de la domiciliul sau, in data de 11 aprilie 2024 și nu a mai revenit. Polițiștii Secției de Poliție Rurala nr. 3 Corabia au fost sesizați, pe 21 aprilie, in jurul orei 17:30, de catre…

Explozie devastatoare intr-un bloc – o femeie a murit sub daramaturi și alți oameni sunt la spital

10:56, 18.04.2024 - O explozie puternica a transformat miercuri noapte intr-o ruina o cladire pentru nefamiliști. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, dupa ce o parte din primul etaj al blocului din Craiova s-a prabușit.   Salvatorii au activat imediat planul roșu de intervenție. In total, in imobil…

O femeie a murit la Lugoj, pe trotuar, in urma coliziunii intre doua autoturisme

09:35, 17.04.2024 - Incident tragic petrecut marți seara, la Lugoj, unde o femeie a murit in timp ce mergea pe strada, lovita fiind de o mașina proiectata pe trotuar. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

15 aprilie: A murit Nina Cassian, considerata „cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana”. Povestea sa de viața, transpusa intr-un documentar VIDEO

00:05, 15.04.2024 - Pe data de 15 aprilie s-a stins din viața celebra poeta și ziarista Nina Cassian, ramasa in istorie drept „cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana”. Este, de asemenea, ziua in care s-a nascut actrița britanica Emma Thompson.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Adolescent de 16 ani, din Bihor, judecat pentru ca a talharit o femeie de 88 de ani, care a murit in urma atacului

09:05, 27.03.2024 - Un baiat de 16 ani, din localitatea bihoreana Șilindru, a fost trimis in judecata pentru talharie urmata de moartea victimei, dupa ce femeia de 88 de ani pe care a agresat-o violent in timpul unui jaf a murit la scurt timp dupa comiterea faptei.

O femeie a murit pe loc si alta a fost grav ranita, dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod

16:00, 17.03.2024 - O femeie a murit si o alta a fost ranita in urma unui accident rutier care a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe drumul european E58, in localitatea Hutani, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani.

Femeie disparuta in urma cu doua zile de acasa, cautata de poliție și aparținatori!

12:51, 20.02.2024 - O femeie in varsta de 38 de ani din Dej este cautata de poliție și aparținatori dupa ce a plecat de acasa in urma cu doua zile și nu a mai revenit. La data de 19 februarie a.c., poliția municipiului Dej a fost sesizata despre faptul ca familia numitei Mihuț Mihaela-Camelia, in varsta de 38 de ani din…


Ce parere ai despre aceasta stire?