Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GHIRDOVENI: Copil rănit după ce a căzut dintr-o căruță condusă de alt copil

Publicat:

In localitatea Ghirdoveni un minor de 5 ani a fost ranit și a fost transportat la spital, dupa ce a Post-ul GHIRDOVENI: Copil ranit dupa ce a cazut dintr-o caruța condusa de alt copil apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Accident grav in Olt. O poarta a cazut peste un copil de 3 ani. Medicii nu l-au mai putut salva

22:00, 09.04.2024 - Un copil in varsta de doar 3 ani a murit, marți-seara, 9 aprilie 2024, in urma unui accident grav petrecut intr-o gospodarie din Olt. O poarta a cazut peste copil, iar medicii chemați in ajutor nu i-au mai putut salva viața.

Un copil de 3 ani a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

21:41, 09.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei a murit marti, dupa ce o poarta de acces din gospodaria familiei ar fi cazut peste acesta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cosmin Lupu.

Știri Constanta: Copil ranit in urma unui accident rutier in Valu lui Traian

20:55, 03.04.2024 - Un accident rutier a avut loc in seara de 03 martie 2024, pe strada Mihai Eminescu nr. 58 din Valu lui Traian, soldat cu o victima, un copil pieton.Potrivit informatiilor primite de la ISU Dobrogea, copilul este constient si coopereaza. La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim…

TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa

14:25, 01.04.2024 - In urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. The post TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa first appeared on Informatia Zilei .

Un copil de 2 ani a decedat dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in comuna Beliu

17:45, 20.03.2024 - Un baiețel de doar 2 ani a decedat astazi dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in satul Vasile Goldiș, comuna Beliu. La fața locului... The post Un copil de 2 ani a decedat dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in comuna Beliu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Copil de 8 ani, cazut din telescaun in stațiunea Straja. Era insoțit tot de un minor

07:25, 27.02.2024 - Un baietel de 8 ani a cazut din telescaun la Straja, de la o inaltime de patru metri. In momentul incidentului, copilul era nesupravegheat si alaturi de el era un alt minor. Dupa incident, baiatul a fost dus de urgenta la spital. Citește și: Deputata din Luxemburg, obligata sa-și ceara scuze pentru…

Condamnare pentru șoferul beat și fara permis care a ucis un copil și a ranit alți cinci dupa ce i-a lovit cu mașina pe trecerea de pietoni

10:40, 24.02.2024 - Șoferul din Petroșani care in decembrie 2022 a intrat in plin intr-un grup de șase copii aflați pe trecerea de pietoni a fost condamnat la 13 ani și 10 luni de inchisoare. Unul dintre copii a murit. Va reamintim ca, in decembrie 2022, la Petroșani, un tanar in varsta de 19 ani, beat și fara […] Articolul…


Ce parere ai despre aceasta stire?