Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusă chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

Publicat:
Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusă chiar de un fost gratargiu:

  "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina impreuna cu seul. Se adauga sarea, mirodeniile, usturoiul pisat, zeama de carne si bicarbonatul si se framanta totul cu mina timp de 15 minute adaugand putin cate putin 2 linguri de apa. Bine framantat trebuie sa fie deja ca o pasta. Castronul cu carnea framantata se tine 5-6 ore pe gheata (adica in…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ciorba de pui a la grec ca la restaurant. Care sunt cele doua ingredientele care ii dau gustul desavarșit

14:31, 08.05.2024 -  Ingredientele pe care sa le adaugi in ciorba a la grecCiorba de pui a la grec este un deliciu desavarșit, daca este preparata ca la carte. Chiar daca exista mai multe rețete pe internet, sau in carțile de bucate, doar cu una singura nu vei da niciodata greș. Iata care sunt cele doua ingrediente care…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Drob de miel rețeta moldoveneasca. Deliciul de pe masa de Paște

13:00, 18.04.2024 - Daca vrei sa ai pe masa de Paște drob de miel rețeta moldoveneasca, trebuie sa urmezi aceasta rețeta prin care obții cel mai delicios preparat de sarbatori. Gustul organelor de miel cu ceapa verde, condimente și verdețuri este deosebit și ii va bucura pe toți cei prezenți. Poți servi drobul cu paine…

Rețeta de pasta de fasole roșie cu sfecla. Cu ce poți servi acest preparat de post

08:00, 04.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune cum sa pregatești pas cu pas rețeta de pasta de fasole roșie cu sfecla roșie. Este un preparat gustos, care iți va incanta papilele gustative. Iți vom spune și cu ce poți servi aceasta mancare de post. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Cum sa faci pui ca la KFC, varianta sanatoasa. Are mult mai putine calorii, dar gustul e peste asteptari

22:50, 01.03.2024 - KFC este unul dintre cele mai iubite restaurante din lume, ale caror feluri de mancare sunt foarte apreciate. Totuși, este cunoscut ca mancarea de tip fast-food este periculoasa și ar trebui evitata, motiv pentru care au aparut și alternative. Rețeta de pui crispy sanatos Descopera cum poți recrea gustul…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?