Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat după ce a căzut într-un lighean cu apă

Publicat:
TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat după ce a căzut într-un lighean cu apă

In urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. The post TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

TRAGEDIE PE DRUM Copac cazut peste mașina cu 5 copii intre Bistrița și Vatra Dornei

10:00, 29.03.2024 - Pompierii militari sunt deja la locul accidentului pentru a indeparta copacul care a cazut peste mașina. The post TRAGEDIE PE DRUM Copac cazut peste mașina cu 5 copii intre Bistrița și Vatra Dornei first appeared on Informatia Zilei .

Tragedie in Africa de Sud: Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

22:26, 28.03.2024 - 45 de persoane de oameni au murit, joi, intr-un grav accident care a avut loc in Africa de Sud. Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod și a luat foc. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani, potrivit Sky News.

TRAGEDIE Copil de doi ani decedat dupa ingerarea unei substanțe toxice gasite la o stana

11:31, 26.03.2024 - Echipajul medical sosit la fața locului i-a acordat primul ajutor, insa, din pacate, copilul a decedat. The post TRAGEDIE Copil de doi ani decedat dupa ingerarea unei substanțe toxice gasite la o stana first appeared on Informatia Zilei .

Un copil de doar 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei

18:25, 20.03.2024 - Tragedie in aceasta dupa-amiaza, in localitatea aradeana Vasile Goldiș. Un copil in varsta de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de colectare a apei aflat in curtea unei case „Astazi, in jurul orei 13:30, prin apel la numarul unic de urgența 112, am fost anunțați despre faptul ca un minor…

Un copil de 2 ani a decedat dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in comuna Beliu

17:45, 20.03.2024 - Un baiețel de doar 2 ani a decedat astazi dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in satul Vasile Goldiș, comuna Beliu. La fața locului... The post Un copil de 2 ani a decedat dupa ce a cazut intr-o fosa septica, in comuna Beliu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca

11:55, 14.03.2024 - Este alarmant faptul ca astfel de incidente sunt ignorate sau mușamalizate, deși viața și siguranța angajaților sunt in joc The post TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca first appeared on Informatia Zilei .

Și-ar fi pus capat zilelor: O ucraineanca a decedat, dupa ce a cazut in gol de la etajul 14 al unui bloc de la Buiucani. Ce spune soțul femeii

12:26, 12.03.2024 - Tragedie in capitala. O femeie de 40 de ani, originara din Ucraina, a decedat dupa ce s-a aruncat in gol de la balconul comun de la etajul 14 al unui blocului locativ de pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani.

TRAGEDIE LA DUMBRAVIȚA Violonistul Gabi Stangau a decedat dupa ce s-a lovit cu un ATV de un stalp din beton (foto)

17:20, 17.02.2024 - Tragedie astazi dupa amiaza pe un drum județean din localitatea Dumbravița, Maramureș. Muzicantul maramureșean Gabriel Stangau (violonist) și-a pierdut viața in jurul orei 14.30 dupa ce a pierdut controlul ATV-ului cu care circula, a intrat intr-un șanț și s-a lovit de un stalp din beton. The post TRAGEDIE…


Ce parere ai despre aceasta stire?