Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gătește cu mezeluri. Alege-le doar pe cele de calitate!

Publicat:

Carnaciorii ii prajești și ii mananci cu cartofi, șunca sigur o bagi in sendvișuri, iar baconul probabil il folosești la omleta. Trebuie sa știi insa ca poți face mult mai multe cu mezelurile, le poți transforma in feluri principale, cu puțina imaginație. Gatește cu mezeluri.   Mazare cu șunca /VIDEO Ingrediente: 500 g mazare congelata, 150 g șunca sau jambon, o ceapa, 2-3 caței de usturoi, sare și piper dupa gust, 2-3 linguri de ulei de masline, 3-4 linguri de apa, cateva oua. Preparare: se incalzește un pic de ulei de masline intr-o craticioara, se adauga șunca, ceapa și usturoiul taiate marunt…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna ciorba de fasole cu afumatura. Ce adauga bucataresele cu experiența la final pentru un plus de savoare

15:25, 28.05.2024 - Ciorba de fasole cu afumatura se numara printre cele mai delicioase preparate tradiționale romanești. Exista mai multe rețete, in funcție de zona țarii, dar rezultatul final este mereu gustos. Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole cu afumatura Rețeta pe care o vom prezenta in randurile urmatoare nu…

Top 6 rețete sanatoase și simple pentru zilele aglomerate de la birou. Nu va trebui sa-ți faci griji nici pentru silueta

08:51, 20.05.2024 - Iata cateva rețete care nu necesita mult timp de preparare:1.) Salata de quinoa și legumeIngrediente: quinoa, roșii cherry, castraveți, ardei gras, avocado, patrunjel, lamaie, ulei de masline, sare, piper.Preparare: Fierbe quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Amesteca quinoa cu legumele taiate…

Reteta veche de ciorba de fasole cu afumatura. Asa se prepara acum 100 de ani, ce avea special

18:10, 15.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna ciorba de fasole, iți propunem o rețeta veche de 100 ani. Așa se prepara in trecut, dar prea puține gospodine au pastrat tradiția in timp. Ce ingredient secret adaugau in preparat, pe langa afumatura. Cea mai buna ciorba de fasole Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…


Ce parere ai despre aceasta stire?