Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Galuşte de mere în sos mentolat

Publicat:

1. Se freaca margarina cu zaharul pudra pana se spumeaza. Merele curatatede coaja si samburi se taie in cubulete mici care se stropesc cu sucul de la lamaie apoi se amesteca cu o lingurita de zahar vanilat, o lingurita de scortisoara pudra si pesmetul alb. Amestecul de mere se toarna peste margarina frecata si se amesteca bine pana obtinem un amestec omogen care se lasa cel putin 30 de minute la frigider, sa se intaresca. Biscuitii se maruntesc la robot sau se piseaza. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si o lingura de zahar vanilat.

2. Din amestecul de mere din frigider

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa faci pastrama de oaie la tigaie. Secretul pentru o carne frageda

05:56, 23.05.2024 - Cum sa faci pastrama de oaie la tigaie. Secretul pentru o carne frageda. Pastrama de oaie nu trebuie preparata neaparat la cuptor. Și la tigaie poate avea un gust deosebit. Pentru a face pastrama de oaie la tigaie ai de respectat anumiți pași cat se poate de simpli. De asemenea, nu uita sa bifezi toate…

Cum poți pastra salata verde și proaspata timp de o saptamana. Trucuri pentru gospodine

12:55, 15.05.2024 - Trucul pentru a pastra salata verde și freshTot ce trebuie sa faci este sa speli foarte bine frunzele de salata , sa scurgi apa și sa le pui in boluri mari. Apoi, umezești un prosop textil, acoperi bine bolul cu el și-l introduci in frigider. La fiecare 2-3 zile, este indicat sa reimprospatezi prosopul…

Rețeta clasica de Rum Baba sau Baba au Rhum. Cum o prepari simplu și rapid

20:40, 13.05.2024 - Rețeta iși are originea in Polonia și a aparut in jurul anului 1760, cand regele polonez Stanislas Leszczynski, socrul regelui Ludovic al XV-lea, s-a stabilit in Franța, la Nancy. Acesta a fost servit cu tradiționalul cozonac kougloff care i s-a parut prea uscat. A cerut bucatarului sa i-l insiropeze…

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Rama pentru Copt și Prajituri prezinta o rețeta-inspirație pentru masa de Paște, un cozonac care va completa perfect masa de sarbatori.

12:45, 23.04.2024 - COZONAC TRUNCHI DE CON Timp de pregatire: 45 minuteINGREDIENTEPentru aluat:300 gr margarina Rama pentru Copt și Prajituri300 gr de zahar tos2 plicuri de zahar vanilat5 oua1 lingurita de praf de copt300 gr de faina fina200 gr mix de fructe uscate, nuca și ciocolataPentru decor:100 gr de ciocolata de…

Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post

19:40, 03.04.2024 - Deserturile cu mere sunt printre cele mai des preparate dintre deserturile cu fructe, pentru ca merele sunt mereu la indemana oricui. In plus, ofera gust delicios și aroma placuta indiferent de tipul desertului in care sunt incluse. Cele mai populare dintre acestea sunt placintele cu mere, ștrudelele…

Pune o lingurita din acest ingredient si vei scapa de mirosurile urate din frigider. Face minuni alaturi de apa fierbinte

11:00, 16.03.2024 - Mirosurile neplacute din frigider pot da batai de cap multor gospodine. De vina ar putea fi alimentele mai vechi sau care au un miros puternic. In plus, mirosul din frigider poate fi cauzat și de mucegaiul dezvoltat pe legumele și fructele stricate. Așadar, pentru aceste mirosuri urate exista un ingrediente-minune!…

Pogacele cu branza și unt. Rețeta pentru gustari delicioase

11:15, 11.03.2024 - Rețeta se prepara ușor, din ingrediente simple și foarte accesibile, iar pogacelele ies moi și pufoase, dar și foarte gustoase.Aceste pogacele de casa pot fi preparate și pentru pauza de masa de la birou. Sunt ideale și pentru momentele cand vin prietenii in vizita și stați la povești sau urmariți emisiunea…


Ce parere ai despre aceasta stire?