Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabi Bădălău, adevărul despre procesul deschis în instanță de Claudia Pătrășcanu împotriva lui! Declarații exclusive. Ce s-a întâmplat, de fapt!

Publicat:

face declarații exclusive, dupa ce a aflat de noul proces deschis de Claudia Patrașcanu impotriva lui. Cantareața a fost nevoita sa ceara doua ordonanțe președințiale dupa ce tatal copiilor nu ar fi fost de acord ca cei mici sa plece in vacanța la și in Istanbul. Acum, afaceristul spune cum stau lucrurile de fapt și ce s-a intamplat in realitate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Curtea de Apel Constanta stabileste ce instanta va judeca procesul deschis de administratia Chitac legat de Fundatia Fantasio

17:05, 26.04.2024 - Judecatorii Curtii sunt chemati sa stabileasca instanta care va judeca propriu zis procesul, dupa ce atat Judecatoria Constanta, cat si Tribunalul si au declinat competenta de solutionare a cazului. Dosarul va fi analizat de Curtea de Apel pe 14 mai 2024.Dosarul deschis de administratia Vergil Chitac…

A inceput razboiul dintre Oana Radu și fostul soț. Ce s-a intamplat la primul termen al procesului deschis de cantareata impotriva lui Catalin Dobrescu.

09:55, 09.04.2024 - Dupa ce a anunțat ca a divorțat de fostul soț, Oana Radu i-a deschis lui Catalin Dobrescu trei procese, unul ce are ca obiect partajul de bunuri, altul sechestrul judiciar, iar cel de-al treilea pentru excluderea asociatului. Razboiul in instanța a inceput, iar ieri a avut loc primul termen.

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.

Xtra Night Show. Ce spune fosta soacra a lui Gabi Badalau despre conflictul dintre afacerist și Claudia Patrașcanu. Declarații exclusive: ”Sa-i fie rușine” / VIDEO

23:00, 09.02.2024 - Gabi Badalau și Claudia Patrașcanu se afla intr-un conflict de peste șase ani. In aceasta perioada au avut mai multe procese și scandaluri televizate, iar acum, se implica și mama artistei. Domnica Patrașcanu il condamna pe afacerist pentru comportamentul pe care il are, atat fața de fosta soție, cat…

Gabi Badalau intervine dupa ce Claudia Patrașcanu i-a atacat mama: „Are o doza de ura și de rautate pe care eu nu am intalnit-o in viața mea”

09:40, 08.02.2024 - Gabi Badalau ii ia apararea mamei sale dupa cele mai recente acuze lansate de Claudia Patrașcanu. Cantareața a acuzat-o pe fosta ei soacra ca le administreaza copiilor ei antibiotice fara știrea ei și, mai mult decat atat, ca aceasta ar fi dat foc casei din Bolintin in timp ce micuții erau la interior.…

EXCLUSIV. Claudia Patrașcanu a rabufnit, dupa ultimele declarații ale lui Gabi Badalau! Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa familiei fostului soț: ”Copiii sunt sechestrați, nu mai pot sa tac”

09:25, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu a rabufnit dupa ultimele declarații pe care Gabi Badalau le-a facut pentru Xtra Night Show. Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa acestuia, dar și a familiei lui, și spune ca nu mai poate sa taca și sa se abțina. Vedeta susține ca barbatul și familia acestuia ii fac foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?