Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

G7 pledează pentru prelungirea armistiţiului în Fâșia Gaza

Publicat:

Miniștrii de externe ai Grupului celor șapte țari (G7) sprijina prelungirea armistitiului din Gaza, pentru a spori asistența și a facilita eliberarea tuturor ostaticilor, se arata intr-o declaratie comuna emisa marti, informeaza .

"Trebuie depuse toate eforturile pentru a asigura sprijinul umanitar pentru civili. Susținem prelungirea in continuare a acestei pauze și a viitoarelor pauze, dupa cum este necesar, pentru a permite creșterea asistenței și pentru a facilita eliberarea tuturor ostaticilor", subliniaza declarația comuna.

Actualul armistițiu a adus in Gaza, condusa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Suspans la cote maxime: delegația Hamas sosește azi la Cairo! Vor oferi raspunsul la propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor?

04:05, 04.05.2024 - O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas va vizita Cairo sambata, a declarat un oficial Hamas pentru Reuters, pe fondul asteptarilor ca va oferi un raspuns scris la propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor din Fasia Gaza, informeaza Reuters, citat de AGERPRES.

Moment important pentru Gaza: delegatia Hamas a parasit Cairo și se va intoarce cu un raspuns la propunerea de armistitiu și eliberarea ostaticilor

05:20, 30.04.2024 - Delegatia Hamas se va intoarce la Cairo cu un raspuns la propunerea de armistitiu, informeaza AGERPRES.O delegatie Hamas a parasit Cairo si va reveni cu un raspuns la cea mai recenta propunere de armistitiu in Fasia Gaza asociata cu eliberarea ostaticilor, a anuntat presa de

Klaus Iohannis si liderii altor 17 state au semnat o declaratie comuna privind eliberarea ostaticilor din Gaza

17:05, 25.04.2024 - Klaus Iohannis a semnat alaturi liderul SUA și omologi sai din alte 17 state, o declaratie comuna prin intermediul careia se solicita eliberarea imediata a ostaticilor deținuți de Hamas in Gaza, anunța, joi, Administrația Prezidențiala.

Liderii țarilor UE cer pentru prima oara intr-o declarație comuna incetarea focului in Fașia Gaza și eliberarea ostaticilor

23:30, 21.03.2024 - Liderii țarilor Uniunii Europene au emis prima cerere comuna pentru o incetare a focului umanitara si eliberarea tuturor ostaticilor din Gaza in declaratia summit-ului comun de joi, de la Buxelles, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Hamas: Niciun acord privind eliberarea ostaticilor fara o incetare a focului in Gaza

19:15, 03.03.2024 - Hamas nu va accepta un acord privind eliberarea ostaticilor fara ca Israelul sa accepte sa puna capat razboiului in Fasia Gaza, a relatat duminica CNN, citand "o sursa de rang inalt" din cadrul gruparii teroriste palestiniene.

De la Paris sosesc vești care dau speranța. Vom asista la o suspendare a luptelor și eliberarea de catre Hamas a ostaticilor ramași captivi?

08:05, 25.02.2024 - Cabinetul israelian de razboi a fost informat despre stadiul discuțiilor de la Paris privind un acord de incetare a focului in Gaza, unde s-ar fi inregistrat progrese, informeaza Rador Radio Romania. Potrivit presei israeliene, s-a ajuns la un cadru pentru un acord privind o suspendare a luptelor…

Netanyahu spune ca Israelul „nu va plati niciun preț” pentru eliberarea ostaticilor din Gaza

11:20, 21.02.2024 - Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, și ministrul de Finanțe, Bezalel Smotrich, au declarat marți ca Israelul nu va plati niciun preț pentru eliberarea ostaticilor din Fașia Gaza, transmite Reuters.

Ieșire furibunda a lui Netanyahu: 'Pana acum, solicitarile Hamas au fost delirante'

23:36, 17.02.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sambata seara ca negocierile privind un posibil acord care sa asigure eliberarea ostaticilor israelieni ținuți captivi in Fașia Gaza sunt blocate din cauza cererilor „delirante” formulate de Hamas, conform Ynetnews, scrie Rador Radio Romania. „Esența…


Ce parere ai despre aceasta stire?