Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furtuna Renata a ajuns în România. La munte ninge. Jumătate din țară e sub alertă de vijelii, cod galben de inundații în șase județe

Publicat:
Furtuna Renata a ajuns în România. La munte ninge. Jumătate din țară e sub alertă de vijelii, cod galben de inundații în șase județe

a ajuns in Romania. Dupa doua saptamani cu temperaturi record au aparut primele atenționari de ploi, vijelii și furtuni cu descarcari electrice in nordul, centru și vestul țarii.  A fost emis cod galben de inundații pentru rauri din șase județe, in timp ce jumatate de țara este sub alerte meteo de vijelii și averse. La munte precipitatiile s-au transformat in lapovita si ninsoare.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM! Meteorologii anunța vijelii in urmatoarele ore, iar hidrologii au emis cod galben de inundații. Sunt vizate 22 de județe / FOTO

13:36, 03.07.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo cod galben de ploi și vijelii pentru mai multe județe din Romania. De asemenea, hidrologii au emis cod galben de inundații. Care sunt zonele vizate.

Alerta ANM! Cod galben de averse torențiale, vijelii și grindina. Ce județe sunt vizate de avertizarea meteorologilor

13:15, 27.06.2024 - Alerta ANM de vreme rea in Romania. Meteorologii au emis un cod galben de averse torențiale, vijelii, intensificari ale vantului, descarcari electrice și grindina in mai multe județe ale țarii.

Alerta ANM! Cod galben de ploi cu grindina in mai multe județe din Romania. Urmeaza fenomene extreme și vijelii

11:41, 23.06.2024 - Vremea se schimba in mai multe județe din Romania! Dupa canicula și zile cu temperaturi foarte mari, de aceasta data urmeaza ploi, fenomene extreme, grindina și vijelii. Meteorologii au anunțat de zone sunt vizate de avertizarea meteo și pana cand este valabil codul galben de ploi.

Anunț ANM de ultima ora! A fost emis un cod galben de vijelii in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:31, 20.06.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo cod galben de vijelii valabila pentru mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate.

Anunț ANM! Cod galben de ploi in 12 județe din Romania! De asemenea, o alerta de inundații și viituri este valabila pentru 14 județe din țara / FOTO

13:10, 30.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe județe din țara a fost emis un cod galben de ploi. De asemenea, o alerta de inundații și viituri este valabila pentru 14 județe din țara.

Furtunile și vijeliile lovesc jumatate de țara. Cod galben de inundații in 3 județe

10:06, 22.05.2024 - Ciclonul puternic care a maturat Europa a ajuns acum și in Romania. In noua județe din partea de vest a țarii sunt așteptate la aceasta ora furtuni, vijelii și grindina. Avertizarile meteo arata ca situația se va agrava in urmatoarele doua ore, iar jumatate din țara va fi sub cod galben de vreme rea…

Alerta ANM! Cod galben de ploi, grindina și vijelii in Romania! Ce județe vor fi afectate de vremea rea

11:15, 12.05.2024 - Anunț de ultima ora! Incepe vremea severa in Romania! Mai multe județe vor intra sub avertizare de cod galben de ploi, grindina și vijelii, duminica dupa-amiaza. Iata ce zone din țara sunt vizate de anunțul meteorologilor!

Hidrologii anunța inundații in Romania! Raurile din noua județe, sub atenționare cod galben de viituri

12:55, 09.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 9 județe, valabila in intervalul 9 mai, ora 12:00 - 10 mai, ora 8:00.


Ce parere ai despre aceasta stire?