Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fructe pe care le mananci in fiecare zi, dar care pot deveni extrem de periculoase: contin cianura de hidrogen

Publicat:

Unele alimente pe care le cumparam din magazine si pe care le consumam des prezinta un pericol major pentru sanatatea noastra.

Cirese

Desi sunt o alegere facuta des de oameni, aceste fructe delicioase ascund in ele o substanta periculoasa. In samburii de cirese se gaseste cianura de hidrogen. Ea poate provoca dureri de cap, ameteli, confuzie, anxietate si o stare de voma, scrie news.com.au.

Samburii elibereaza aceasta substanta daca sunt sfaramati, iar atunci cand cantitatea este mare, urmarea poate fi chiar una letala. Din fericire, chiar daca sunt inghititi,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua moda in randul parinților din Romania. Psihologii vorbesc despre un fenomen tot mai intalnit: „E extrem de important”

17:51, 12.05.2024 - In ultimii ani, parintii din Romania au inceput sa fie preocupati nu doar de sanatatea fizica a copilului, ci si de sanatatea psihica, incercand sa identifice metode prin care copilul sa creasca armonios din toate punctele de vedere.

Consumul de lamai intregi, cu coaja, noua provocare pentru gurmanzii de fructe . Care este motivul

18:11, 07.05.2024 - Gurmanzii curioși de pe TikTok mananca acum lamai intregi, cu tot cu coaja. Tendința a inceput datorita descoperirii de catre un utilizator a unor lamai care pot fi servite ca gustare, de catre o companie italiana numita Lemon Snack.

Care sunt cele mai periculoase obiceiuri pe care le au oamenii in ziua de astazi. Pe termen lung pot aduce mari probleme

11:31, 17.04.2024 -  Iata cateva dintre cele mai raspandite și periculoase obiceiuri pe care multe persoane le adopta:1. Lipsa somnului adecvatIn goana dupa succes profesional sau din dorința de a ne bucura de cat mai mult timp liber, somnul este adesea sacrificat. Privarea de somn poate avea efecte devastatoare asupra…

Unghiile false, frumoase, dar extrem de periculoase!

23:30, 15.04.2024 - Produsele folosite pentru aplicarea unghiilor false, adesea direct pe unghia naturala, reprezinta un risc pentru sanatate din cauza substanțelor chimice din conținutul acestora. Publicația ”60 de milioane de consumatori” din Franța a analizat trei categorii de unghii false care exista pe piața sau in…

Apropiat al lui Putin, alarmat de dronele „extrem de periculoase” ale Ucrainei VIDEO

14:35, 12.04.2024 - Dronele ucrainene grele atacand in tandem cu FPV-urile se dovedesc „extrem de periculoase” pentru forțele rusești de pe campul de lupta, a observat fostul șef al agenției spațiale ruse intr-o postare Telegram, relateaza Newsweek.

La un pas de catastrofa chimica: Pompierii au manevrat 200 de litri de substanta extrem de toxica

16:25, 10.04.2024 - Pompierii militari din Deva au pus in siguranța un recipient metalic de 200 de litri, incarcat cu o substanța toxica, dupa ce corpul acestuia s-a deformat brusc, din motive necunoscute, informeaza Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Hunedoara.

Lasa-te de fumat cu acest preparat din 6 ingrediente!

09:50, 22.03.2024 - Fumatul – un viciu raspandit, o dependența greu de invins. Dar ce ai zice daca am spune ca exista un desert care te poate ajuta sa renunți la fumat? Da, ai citit bine! Acest preparat simplu și delicios te poate ajuta sa invingi dependența de nicotina, folosind doar 6 ingrediente pe care le gasești deja…

Trei locuri extrem de periculoase din lume

08:45, 21.03.2024 - Depresia Danakil, Death Valley și North Yungas Road sunt locuri extrem de periculoase. The post Trei locuri extrem de periculoase din lume appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?