Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", gol-goluţ, fără ruşine! A ignorat camerele de filmat

Publicat:

Concurentii de la "Mireasa pentru fiul meu" sunt urmariti non-stop, lucru de care Radu nu a tinut cont. Aflat în vestiar, concurentul nu a tinut cont de cei care îl pot vedea pe camere si s-a afisat gol-golut.
Desi stia ca lumea îl vede atât pe antenaplay.ro, cât si pe postul de televiziune Antena 1, Radu a ignorat ochii curiosi si, fara rusine, s-a dezbracat de tot în vestiar.


Nu este prima data când concurentul are probleme de comportament. Pe parcursul emisiunii de ieri, Radu a fost dat afara în diret din cauza faptului…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tachinari intre Iuliana și Vlad: „Din pacate...”. Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat / VIDEO

20:30, 01.05.2024 - Ediția din data de 1 mai 2024 a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars a adus tensiuni in casa. Au fost tachinari intre Iuliana și Vlad! Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat! Iata de la ce au pornit discuțiile dintre cei doi concurenți de la Mireasa!

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a cedat și nu a mai ținut cont de camerele de filmat. Ce s-a intamplat

21:35, 29.04.2024 - Chef Orlando Zaharia a cedat și nu a mai ținut cont de camerele de filmat in ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul s-a dezlanțuit plin de furie, iar concurenții au fost luați prin surprindere de reacția lui.

Cum s-a filmat Delia in parc. Nu a mai tinut cont de nimic, imagini de neratat

13:26, 26.04.2024 - Delia, apariție de senzație in parc. Vedea surprinde din nou și dovedește ca nu ține cont de nimeni și nimic atunci cand vine vorba despre ea. A lasat frau liber imaginației și s-a filmat așa in plina zi. Cum a putut sa apara celebra artista in public. Delia, apariție de senzație pe Internet Delia este…

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Alexandru Sautner a „explodat” și nu a mai ținut cont de camerele de filmat! De ce s-a enervat: „Razboiul...” / VIDEO

21:40, 23.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 23 aprilie 2024, a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, emoțiile și stresul au fost la cote maxime! Alexandru Sautner a „explodat” și nu a mai ținut cont de camerele de filmat! Iata de ce s-a enervat celebrul chef, dar și ce a transmis in cadrul emisiunii!

Mireasa. Alexandru și Cristina, marturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO

23:50, 18.04.2024 - Alexandru și Cristina formeaza un cuplu in casa Mireasa, iar planurile lor devin tot mai stabile. De data aceasta, și-au facut mai multe marturisiri importante din trecutul lor. Concurentul a povestit despre o dependența pe care o avut-o, iar partenera sa i-a spus ca il va susține necondiționat.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Power Couple Romania, 5 martie 2024. Cearta crunta intre Anamaria și Tudor Ionescu. Concurentul și-a pierdut controlul: „Hai pa!”

22:55, 05.03.2024 - In ediția 14 din Power Couple Romania, de pe 5 martie 2024, au ieșit scantei intre Anamaria și Tudor Ionescu. Camerele de filmat au surprins o cearta crunta. Concurenta a cedat, iar partenerul sau și-a pierdut controlul.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.


Ce parere ai despre aceasta stire?