Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / O concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a purtat asta şi s-a văzut prea mult! Imaginile, un deliciu pentru cârcotaşi

Publicat:

O concurenta de la "MIreasa pentru fiul meu" a îmbracat o tinuta îndrazneata prin care a lasat mult la vedere.

Îmbracata într-un costum negru destul de transparent si cu un model ales, Denisa de la "Mireasa pentru fiul meu" a abordat o tinuta destul de sumara. Chiar daca o acopera din cap pâna în picioare, textura nu este una tocmai plina, motiv pentru care a atras atentia. Fesele sunt destul de descoperite, zonele intime fiind acoperite cu putin materia textil.

VEZI AICI GALERIA FOTO!

Mireasa pentru fiul meu 2016…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Mireasa. Cristina a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește sa fie fericit: „E și el cu cineva?” / VIDEO

21:50, 09.04.2024 - Cristina nu a mai stat pe ganduri și a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește ca fostul ei partener sa fie fericit. Ce a marturisit tanara in cadrul emisiunii Mireasa.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a fost agresata fizic de fostul ei iubit! Concurenta, dezvaluiri cutremuratoare: ”Nu am mai avut aer” / VIDEO

20:40, 29.03.2024 - Elena a dezvaluit in casa Mireasa unul dintre cele mai grele momente ale vieții ei. Concurenta a fost agresata fizic de fostul ei iubit, acesta fiind și motivul separarii dintre cei doi. Elena a facut dezvaluiri cu care i-a luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.


Ce parere ai despre aceasta stire?