Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Ianis Hagi - Voi avea nevoie de timp, deoarece campionatul Belgiei e de nivel ridicat

Publicat:

"Voi avea nevoie de timp, deoarece campionatul Belgiei e de nivel ridicat", a declarat fotbalistul roman , ce a marcat la prima atingere a balonului la debutul sau la , inscriind golul victoriei in meciul de vineri cu Kortrijk (2-1).

"E superb sa pot marca imediat dupa ce am intrat. Le multumesc coechipierilor, sunt numai doua saptamani de cand am venit, dar este deja ca o familie. Visul meu este sa joc cat mai multe meciuri si sa-mi ajut cat mai mult coechipierii, va fi sarcina mea ca numar 10, stiu asta", a afirmat Hagi, citat de site-ul walfoot.be.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

In martie, inflatia din Turcia a sarit la 70%, cel mai ridicat nivel din ultimii 2 ani

23:06, 03.04.2024 - Rata inflatiei in Turcia a crescut pentru a cincea luna consecutiv, apropiindu-se de 70%, in pofida unei serii de majorari agresive a ratelor dobanzilor, raporteaza Bloomberg, citat de Ziarul Financiar.

Presa din Turcia anunța ca transferul lui Ianis Hagi a fost rezolvat - Echipa pentru care va juca

15:45, 31.03.2024 - Ianis Hagi este imprumutat de Glasgow Rangers la Alaves, dar fotbalistul roman a prins foarte puține minute in tricoul echipei din LaLiga și presa din Turcia anunța ca acesta va fi transferat in aceasta vara de Galatasaray.

Gica Hagi, anunț despre viitorul lui Ianis: „Anul urmator il vom vedea in cea mai buna forma”

23:50, 19.03.2024 - Ianis Hagi a fost imprumutat de Rangers la inceputul sezonului in LaLiga la Alaves, dar mijlocașul roman nu s-a impus in Spania, marcand doar doua goluri in fazele preliminare ale Cupei Regelui.

Increderea investitorilor in economia germana a atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

19:40, 19.03.2024 - Increderea investitorilor in economia germana a atins cel mai ridicat nivel din ultimii peste doi ani, pe fondul asteptarilor ca BCE este pregatita sa reduca dobanzile in urmatoarele luni.

Deportivo Alaves, echipa lui Ianis Hagi, invinsa la limita in campionatul Spaniei

09:30, 05.03.2024 - Deportivo Alaves, echipa internationalului roman Ianis Hagi, a fost invinsa la limita pe terenul formatiei Osasuna Pamplona, scor 0-1, luni seara, in ultimul meci al etapei a 27-a a campionatului de fotbal al Spaniei, potrivit Agerpres. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de croatul Ante Budimir…

VIDEO ​​Faza zilei: Tragerile de timp, duse la nivel de arta in campionatul Braziliei

13:26, 04.03.2024 - Fluminense a primit duminica seara vizita celor de la Botafogo, in etapa cu numarul 11 a primei ligi din Brazilia, iar oaspeții au caștigat cu scorul de 4-2. Faza serii s-a petrecut insa in finalul jocului.

Grupul de Lupta NATO de la Cincu va fi ridicat, in 2025, la nivel de brigada

16:05, 29.02.2024 - Perioada estimata este luna mai, cand va avea loc exercitiul multinational Dacian Spring.Odata cu cresterea numarului de militari, a explicat Loic Girard, va spori si aparatura militara - daca in prezent, la Cincu, sunt 13 tancuri Leclerc, in 2025, numarul acestora poate creste pana la 50. Acestora…

Care sunt bauturile considerate inamicii curelor de slabire?

20:10, 22.02.2024 - In timpul unei cure de slabire este important sa fii atenta la tipurile de sucuri pe care le consumi, deoarece unele pot avea un conținut ridicat de zahar și calorii, ceea ce poate impiedica progresul pierderii in greutate.Sucurile de fructe, credem ca sunt naturale, deci sanatoase. Fals! Sunt o adevarata…


Ce parere ai despre aceasta stire?