Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam, declarații sfâșietoare despre moartea Fănicăi: „Am stat vreo lună și ceva închis într-o cameră” / VIDEO

Publicat:

și-a deschis sufletul in fața fanilor și a facut cateva declarații sfașietoare despre momentele grele prin care a trecut atunci cand a aflat ca Fanica, mama copiilor sai cei mari, s-a stins din viața. Conform spuselor celebrului manelist, a fost atat de marcat la acea perioada, incat a stat peste o luna inchis intr-o camera. Detalii emoționante!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Cristian Tudor Popescu, amenințat cu moartea de Gigi Becali: „A vrut sa-mi dea cu o scrumiera in cap”

11:30, 18.03.2024 - Gigi Becali și-ar fi ieșit din fire dupa ce Cristian Tudor Popescu ar fi criticat public biserica intr-o emisiune și ar fi refuzat niște carți sfinte pe care patronul echipei Steaua ar fi vrut sa i le daruiasca, a povestit gazetarul pentru gsp . De atunci, cei doi nu au mai vorbit.  Piedone, declarații…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Ce mesaj a postat fratele Fanicai, la aproape 15 ani de cand soția lui Florin Salam s-a stins din viața. La ce, sau la cine face referire barbatul: "A venit randul sa-ți fac dreptate..." / VIDEO

12:16, 07.03.2024 - La aproape 15 de cand Fanica, cea care a fost soția lui Florin Salam, s-a stins din viața, fratele acesteia a transmis un mesaj controversat pe rețelele de socializare. La ce, sau la cine face referire barbatul in postarea sa.

Carmen de la Salciua, declarații exclusive dupa moartea lui Mile Povan. Cei doi erau colegi de breasla: "Era un om bland" / VIDEO

15:21, 28.02.2024 - Mile Povan a murit in cursul zilei de marți, 27 februarie 2024, și a sfașiat sufletele multor persoane. Anunțul tragic al decesului sau a adus tristețe in sufletele multor ascultatori ai muzicii populare, dar și in randul apropiaților. Carmen de la Salciua, una dintre colegele regretatului cantareț,…

Noi detalii despre moartea lui Alexei Navalnii. Ce li s-a spus membrilor familiei opozantului rus. Cand și cum a murit, de fapt 

16:25, 17.02.2024 - In cursul zilei de azi, purtatorul de cuvand al lui Alexeu Navalnii a declarat ca opozantul rus a decedat, deși susținatorii acestuia inca mai sperau ca el sa fie in viața. Ce li s-a spus membrilor familiei lui Alexei Navalnii. Cand și cum a murit, de fapt.


Ce parere ai despre aceasta stire?