Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul lui "Basarab" a murit. Barbatul a fost prins de viitura, in Grecia

Publicat:

Un ploieștean și-a pierdut viața in inundațiile de saptamana trecuta din Grecia, dupa ce mașina in care se afla in mers pe un pod a fost prinsa de viitura! Acesta se mai afla in mașina cu alți doi cetațeni danezi, care se pare ca au supraviețuit.

Ploieșteanul care și-a pierdut viața se numește Octavian C., zis Gogu al lui Basarab. Acesta este fiul lui , cunoscut in Ploiești drept Basarab, care a ajuns celebru in Ploiești inca din anii ’90, devenind un cunoscut al oamenilor legii, fiind unul din cei mai renumiți interlopi locali.

Familia acestuia a plecat in Grecia pentru…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea filmului. Cunoscut din Outlander si Line Of Duty, Brian McCardie a murit la doar 59 de ani

22:31, 01.05.2024 - Doliu in lumea filmului! Brian McCardie, cunoscut pentru rolurile din Outlander si Line Of Duty, a decedat la varsta de 59 de ani. Familia lui a facut anunțul tragic. Ce s-a intamplat cu el? Actorul Brian McCardie a murit Brian McCardie, celebrul actor din Line Of Duty, s-a stins din viața la doar 59…

Minodora, declarații emoționante dupa ce Naomy a murit la 47 de ani. S-au cunoscut la un festival de muzica ușoara: „Am ras și am plans impreuna”

21:40, 20.04.2024 - Naomy a murit in urma cu o zi, la 47 de ani, pe un pat de spital din Germania. Familia sufera cumplit, iar printre cei care au apreciat-o se numara și Minodora. Artista spune ca a avut primele interacțiuni cu ea acum mulți ani, in perioada in care amandoua incercau sa se lanseze in muzica.

Doliu in familia Clejanilor. A murit tatal lui Ionița, Marin Manole. Barbatul s-a stins din viața la varsta de 82 de ani

16:35, 01.04.2024 - Ionița de la Clejani trece prin momente dureroase. Tatal sau, Marin Manole, s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Barbatul a fost o figura cunoscuta in lumea muzicii, bucurandu-se de succes și in țara, dar și in strainatate.

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Actorul din The Office, Ewen MacIntosh, a murit la 50 de ani (VIDEO)

12:55, 21.02.2024 - Actorul și comediantul Ewen MacIntosh, cel mai cunoscut pentru rolul sau de „Big Keith” din The Office, a murit la varsta de 50 de ani. O declarație a companiei sale de management Just Right Management spune: „Cu mare tristețe anunțam dispariția pașnica a iubitului nostru geniu al comediei Ewen MacIntosh.…

Carl Weathers, actorul din „Rocky” și „Predator”, a murit la 76 de ani

12:15, 03.02.2024 - Carl Weathers, cunoscut pentru rolul lui Apollo Creed din filmele „Rocky”, a murit la 76 de ani. Carl Weathers s-a nascut in New Orleans, Louisiana, la 14 ianuarie 1948 și a fost jucator profesionist de fotbal american, inainte sa devina celebru ca actor. A jucat la echipa Oakland Raiders, in anii 1970…


Ce parere ai despre aceasta stire?