Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul din The Office, Ewen MacIntosh, a murit la 50 de ani (VIDEO)

Publicat:
Actorul din The Office, Ewen MacIntosh, a murit la 50 de ani (VIDEO)

Actorul și comediantul , cel mai cunoscut pentru rolul sau de „” din , a murit la varsta de 50 de ani.

O declarație a companiei sale de management spune: „Cu mare tristețe anunțam dispariția pașnica a iubitului nostru geniu al comediei . Familia lui le mulțumește tuturor celor care l-au susținut, in special . Va avea loc in curand o incinerare privata pentru familie și prieteni apropiați și un memorial de sarbatoare mai tarziu in cursul anului.”

MacIntosh era cel mai bine cunoscut drept contabilul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Minodora, declarații emoționante dupa ce Naomy a murit la 47 de ani. S-au cunoscut la un festival de muzica ușoara: „Am ras și am plans impreuna”

21:40, 20.04.2024 - Naomy a murit in urma cu o zi, la 47 de ani, pe un pat de spital din Germania. Familia sufera cumplit, iar printre cei care au apreciat-o se numara și Minodora. Artista spune ca a avut primele interacțiuni cu ea acum mulți ani, in perioada in care amandoua incercau sa se lanseze in muzica.

A murit una dintre cele mai controversate vedete ale Americii

19:26, 11.04.2024 - Fostul superstar al fotbalului american O.J. Simpson, al carui proces pentru o dubla crima, in 1995, a captivat America inaintea achitarii sale, a murit de cancer la varsta de 76 de ani, a anuntat joi familia sa, transmite AFP. „Pe 10 aprilie, tatal nostru, Orenthal James Simpson, a murit in urma luptei…

A murit cantaretul Eric Carmen, cunoscut pentru hiturile „All By Myself” si „Hungry Eyes”. Avea 74 de ani

09:11, 12.03.2024 - Cantaretul si compozitorul american Eric Carmen, cunoscut in special pentru hiturile „Hungry Eyes” si „All By Myself”, a incetat din viata la varsta de 74 de ani. Anunțul a fost facut de soția artistului, relateaza marti DPA/PA Media, potrivit Agerpres. 

Comediantul Ewen MacIntosh, cunoscut drept Keith din The Office, a murit la varsta de 50 de ani

15:31, 21.02.2024 - Actorul și comedianul Ewen MacIntosh, cunoscut in special pentru rolul sau de „Big Keith”, in celebrul sitcom britanic „The Office”, a incetat din viața la varsta de 50 de ani. Ricky Gervais, creatorul serialului, l-a numit pe MacIntosh „un original absolut”.

Doliu in lumea filmului: un nume uriaș al cinematografiei a murit. Moartea actorului de comedie a șocat

15:26, 21.02.2024 - Actorul Ewen MacIntosh, cunoscut și pentru rolul sau de „Big Keith”, din The Office, a murit la varsta de 50 de ani.„Cu mare tristețe, anunțam dispariția pașnica a iubitului nostru geniu al comediei Ewen MacIntosh. Familia lui mulțumește tuturor celor care l-au susținut, in special Willow Green Care…

Un moldovean a murit, dupa ce a fost impușcat la Paris: Familia tanarului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

11:45, 13.02.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist in Franța, Paris, a decedat, dupa ce a fost impușcat de doi barbați, care voiau sa ii fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicita ajutor pentru repatrierea corpului.

Anamaria Prodan a cunoscut-o pe mama lui Ronald Gavril: „Emoții foarte mari”. Gestul facut atunci cand s-au vazut

10:45, 10.02.2024 - Anamaria Prodan a cunoscut-o pe mama lui Ronald Gavril, iubitul ei, la premiera filmului „Complotul bonelor”, in Bacau. Impresara s-a fotografiat alaturi de familia sportivului.De curand, Anamaria Prodan a fost in Bacau, la premiera filmului in care are rol principal, iar acolo a cunoscut-o și pe mama…

Carl Weathers, actorul din „Rocky” și „Predator”, a murit la 76 de ani

12:15, 03.02.2024 - Carl Weathers, cunoscut pentru rolul lui Apollo Creed din filmele „Rocky”, a murit la 76 de ani. Carl Weathers s-a nascut in New Orleans, Louisiana, la 14 ianuarie 1948 și a fost jucator profesionist de fotbal american, inainte sa devina celebru ca actor. A jucat la echipa Oakland Raiders, in anii 1970…


Ce parere ai despre aceasta stire?