Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filme regizate de Radu Jude şi Corneliu Porumboiu,proiectate la Festivalul Internaţional IndieLisboa

Publicat:

 Scurtmetrajul "O umbra de nor", de , si lungmetrajul "Al doilea joc", de , au fost incluse in sectiunea Observatorio, dedicata cineastilor consacrati, in timp ce "Rio 2016", de , va concura in sectiunea documentarelor, la Festivalul International IndieLisboa. Potrivit Institutului Cultural Roman (ICR), la cea de-a unsprezecea editie a de (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

TIFF 2024: 196 de filme, 42 romanești. O campanie de imagine atipica

13:21, 16.05.2024 - Ediția din 2024 a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) are loc intre 14 și 24 iunie la Cluj-Napoca. Un numar de 196 de filme, de toate genurile, vor putea fi vizionate de catre cinefili.

Filme mari, atmosfera ciudata: Festivalul de Film de la Cannes se pregateste pentru seara de deschidere

19:15, 13.05.2024 - Entuziasmul, care de obicei sporeste progresiv in intensitate inaintea serii de deschidere a Festivalului International de Film de la Cannes, a fost franat in acest an de zvonurile referitoare la acuzatii #MeToo potential explozive si la o posibila greva a lucratorilor festivalului, care ar putea perturba…

Doua filme romanești, incluse in selecția oficiala a Festivalului Internațional de Film de la Cannes

17:56, 23.04.2024 - Doua filme romanești au fost incluse in selecția oficiala a Festivalului Internațional de Film de la Cannes. „Trei kilometri pana la capatul lumii” și „Nasty”, documentarul despre Ilie Nastase vor fi proiectate in cadrul festivalului de pe Riviera Franceza, ce va avea loc intre 14 și 25 mai, scrie europafm.ro.…

Festivalului Internațional de Muzica Ușoara pentru Copii și Tineri „VOCI DE INGERI” – Suceava 2024

15:15, 18.04.2024 - Festivalului Internațional de Muzica Ușoara pentru Copii și Tineri „VOCI DE INGERI” – Suceava 2024         Voci minunate, bucurie si cantece frumoase! Aceasta este atmosfera propusa de Radio Iasi la sfarsitul saptamanii.       Pe pagina de facebook Radio Iasi transmitem videolive cea de-a VII-a editie…

Filme regizate de Coppola, Audiard, Cronenberg si Sorrentino, in selectia oficiala de la Cannes 2024

19:05, 11.04.2024 - Filme regizate de cineasti de marca, precum Francis Ford Coppola, Jacques Audiard, David Cronenberg, Yorgos Lanthimos, Paul Schrader, Kirill Serebrennikov, Andrea Arnold si Paolo Sorrentino, se regasesc printre cele incluse in selectia oficiala din acest an a Festivalului de la Cannes, informeaza indiewire.com.

Filme cu Mads Mikkelsen, Sir Anthony Hopkins sau Paul Mescal, printre primele titluri anunțate la TIFF.23

07:55, 22.03.2024 - Cele mai noi filme cu Mads Mikkelsen și Sir Anthony Hopkins in rolurile principale și multipremiatul All of Us Strangers (r. Andrew Haigh) sunt doar cateva dintre titlurile incluse in programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care va avea loc la Cluj-Napoca…

TIFF.23: Filme cu Mads Mikkelsen, Sir Anthony Hopkins sau Paul Mescal, printre primele titluri anunțate

14:40, 21.03.2024 - Cele mai noi filme cu Mads Mikkelsen și Sir Anthony Hopkins in rolurile principale și multipremiatul All of Us Strangers (r. Andrew Haigh) sunt doar cateva dintre titlurile incluse in programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Bașcana Gagauziei s-a intalnit cu Vladimir Putin la Soci: Guțul s-a plans „pe acțiunile ilegale ale autoritaților din Moldova”

09:00, 07.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, s-a intalnit cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, in cadrul „Festivalului Internațional al Tineretului”, desfașurat la Soci, Rusia. Despre aceasta a anunțat guvernatoarea pe rețele, unde a postat și o fotografie cu liderul rus.


Ce parere ai despre aceasta stire?