Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lingura electrică Kirin, recompensată cu premiul Ig Nobel, va ajunge curând pe mesele oamenilor

Publicat:
Lingura electrică Kirin, recompensată cu premiul Ig Nobel, va ajunge curând pe mesele oamenilor

Gigantul japonez din sectorul bauturilor va incepe sa comercializeze o lingura electrificata despre care cercetatorii sustin ca poate promova o alimentatie mai sanatoasa, imbunatațind gusturile sarate fara a utiliza sodiu suplimentar, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol si foto: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gigantul auto care va fabrica in Europa un model de masina electrica low-cost. Vehiculul ar intra pe piata in 2027

15:15, 29.05.2024 - Volkswagen AG va dezvolta un vehicul electric low-cost, pentru a concura cu rivalii din China, a anuntat marti cel mai mare producator auto european, dupa ce discutiile cu Renault au esuat, transmite Reuters, citat de observatornews.ro .

Lingura electrica care te ajuta sa mananci sanatos, lansata pe piața. Cum funcționeaza și cat costa VIDEO

10:00, 21.05.2024 - Gigantul japonez al bauturilor Kirin Holdings a lansat pe piața o lingura electrificata despre care cercetatorii susțin ca poate promova o alimentație mai sanatoasa. Lingura accentueaza gustul sarat, ceea ce inseamna ca in mancare va fi mai puțina sare.

VIDEO Lingura electrica ce te ajuta sa mananci sanatos se lanseaza pe piața: A luat premiul Ig Nobel!

09:35, 21.05.2024 - Gigantul japonez din sectorul bauturilor Kirin Holdings va incepe sa comercializeze o lingura electrificata despre care cercetatorii sustin ca poate promova o alimentatie mai sanatoasa, imbunatatind gusturile sarate fara a utiliza sodiu suplimentar, informeaza Reuters.

Lingura electrica Kirin, recompensata cu premiul Ig Nobel, ajunge pe mesele oamenilor

21:20, 20.05.2024 - Gigantul japonez din sectorul bauturilor Kirin Holdings va incepe sa comercializeze o lingura electrificata despre care cercetatorii sustin ca poate promova o alimentatie mai sanatoasa, imbunatatind gusturile sarate fara a utiliza sodiu suplimentar, informeaza Reuters.

Apple pierde teren pe o piața imensa: Gigantul american anunta reduceri de sute de dolari

17:55, 20.05.2024 - Apple pierde teren in China. Gigantul american anunta reduceri de pana la 300 de dolari la unele modele de Iphone-uri. Apple a lansat o campanie de reduceri pe Tmall, un celebru magazin online chinez, oferind discounturi de pana la 300 de dolari, scrie Reuters, citat de ZF.

Japonezii au scos pe piața lingura cu baterie care face mancarea mai buna

15:41, 20.05.2024 - Conglomeratul japonez Kirin Holdings va incepe sa comercializeze o lingura electrica despre care cercetatorii afirma ca poate promova o alimentație mai sanatoasa prin accentuarea gustului de sarat fara nevoia de adauga mai multa sare in alimente, relateaza Reuters.

Șeful BMW: Nu va exista nicio masina in UE fara componente din China

16:05, 08.05.2024 - Seful BMW, Oliver Zipse, a avertizat ca impunerea de taxe vamale de catre Uniunea Europeana la importurile de vehicule electrice (EV) chinezesti ar putea afecta semnificativ planul industrial „Green Deal” al blocului comunitar si ar lovi producatorii auto germani care importa masini produse in China,…

Gigantul american Google, amendat cu 250 de milionane de euro. Scandal cu cele mai mari organizații de presa

20:45, 20.03.2024 - Autoritatea franceza de supraveghere a concurenței a anunțat miercuri ca a amendat Google cu 250 de milioane de euro pentru incalcari legate de normele UE privind proprietatea intelectuala in relația sa cu editorii de presa. Google s-a angajat sa nu conteste faptele in cadrul procedurilor de soluționare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?