Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lingura electrică care te ajută să mănânci sănătos, lansată pe piață. Cum funcționează și cât costă VIDEO

Publicat:

Gigantul japonez al bauturilor a lansat pe piața o lingura electrificata despre care cercetatorii susțin ca poate promova o alimentație mai sanatoasa. Lingura accentueaza gustul sarat, ceea ce inseamna ca in mancare va fi mai puțina sare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gigantul auto care va fabrica in Europa un model de masina electrica low-cost. Vehiculul ar intra pe piata in 2027

15:15, 29.05.2024 - Volkswagen AG va dezvolta un vehicul electric low-cost, pentru a concura cu rivalii din China, a anuntat marti cel mai mare producator auto european, dupa ce discutiile cu Renault au esuat, transmite Reuters, citat de observatornews.ro .

Se pregatește in mare secret cea mai puternica mașina electrica din istorie: Gigantul auto care vrea sa domine piața mondiala

23:35, 23.05.2024 - Directorul general de la Ferrari NV, Benedetto Vigna, este increzator ca primul supercar complet electric al producatorului italian se va vinde la fel de bine ca si modelele echipate cu motoare pe combustie, transmite Bloomberg.

Pana și Paint are acum AI. La ce folosește funcția Cocreator

13:10, 21.05.2024 - Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu ajutorul unei unelte numita Cocreator. Funcționeaza cu „algoritmi diffusion-based” și poate genera imagini pe baza unor prompt-uri de text, precum și pe baza propriilor tale schițe și desene pe care le faci in aplicația Paint. Gigantul…

VIDEO Lingura electrica ce te ajuta sa mananci sanatos se lanseaza pe piața: A luat premiul Ig Nobel!

09:35, 21.05.2024 - Gigantul japonez din sectorul bauturilor Kirin Holdings va incepe sa comercializeze o lingura electrificata despre care cercetatorii sustin ca poate promova o alimentatie mai sanatoasa, imbunatatind gusturile sarate fara a utiliza sodiu suplimentar, informeaza Reuters.

Lingura electrica Kirin, recompensata cu premiul Ig Nobel, va ajunge curand pe mesele oamenilor

21:40, 20.05.2024 - Gigantul japonez din sectorul bauturilor Kirin Holdings va incepe sa comercializeze o lingura electrificata despre care cercetatorii sustin ca poate promova o alimentatie mai sanatoasa, imbunatațind gusturile sarate fara a utiliza sodiu suplimentar, informeaza Reuters.

Lingura electrica Kirin, recompensata cu premiul Ig Nobel, ajunge pe mesele oamenilor

21:20, 20.05.2024 - Gigantul japonez din sectorul bauturilor Kirin Holdings va incepe sa comercializeze o lingura electrificata despre care cercetatorii sustin ca poate promova o alimentatie mai sanatoasa, imbunatatind gusturile sarate fara a utiliza sodiu suplimentar, informeaza Reuters.

Japonezii au scos pe piața lingura cu baterie care face mancarea mai buna

15:41, 20.05.2024 - Conglomeratul japonez Kirin Holdings va incepe sa comercializeze o lingura electrica despre care cercetatorii afirma ca poate promova o alimentație mai sanatoasa prin accentuarea gustului de sarat fara nevoia de adauga mai multa sare in alimente, relateaza Reuters.

Cat de sanatos este sa mananci picant

10:05, 15.05.2024 - Alimentele picante ori intens condimentate dau un plus de aroma preparatelor culinare, insa este sanatos sa mananci picant? Cum reacționeaza organsimul in urma consumului de alimente picante. Citește mai jos cat de sanatos este sa mananci picant.Mancarea picanta crește secreția de acid hidrocloric din…


Ce parere ai despre aceasta stire?