Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeia moartã de la Pribesti nu era însãrcinatã

Publicat:

VARIANTE…Chiar daca sotul Adrianei din Pribesti, , a sustinut ca femeia cu care-si impartea viata era insarcinata in doua luni, acest lucru nu a fost confirmat de catre examenul medico-legal. Conform raportului intocmit de acestia, femeia nu purta niciun fel de sarcina, mai mica sau mai mare decat cea despre care vorbeste Costel. Se [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Durere fara margini la Susleni: Ana-Maria, tanara insarcinata gasita moarta la Telenești, petrecuta pe ultimul drum

15:46, 23.04.2024 - Lacrimi și durere fara margini la Susleni. Ana-Maria Guja, tanara insarcinata de 19 ani, care a fost gasita moarta la Telenești, la 8 zile dupa dispariție, a fost petrecuta astazi pe ultimul drum in satul sau de baștina.

Mama tinerei insarcinata, gasita moarta, a facut declarații cutremuratoare. Care au fost ultima conversație cu Ana: ”Mi-a zis...”

09:05, 23.04.2024 - Cazul Anei, tanara de 19 ani gasita moarta in Orhei, continua cu declarațiile cutremuratoare ale mamei ei. Femeia este ingrozita de tot ce s-a intamplat și a dezvaluit cand au vorbit cele doua ultima data. In acel moment, nimic nu i-a dat de banuit femeii.

O tanara insarcinata, disparuta dupa ce a urcat intr-o masina la ocazie, a fost gasita moarta

17:35, 21.04.2024 - Ana-Maria Guja, tanara insarcinata care a disparut dupa ce a fost luata la ocazie si care a fost cautata de 900 de oameni timp de o saptamana, a fost gasita moarta. Presupusul criminal ar fi un fost polițist, cel care a luat-o pe fata la ocazie. Citește și: Politistii au retinut peste 1.100 de permise…

Ana-Maria, tanara insarcinata disparuta dupa ce a urcat intr-o masina la ocazie, a fost gasita moarta

17:05, 21.04.2024 - Ana-Maria Guja, tanara insarcinata care a disparut dupa ce a fost luata la ocazie si care a fost cautata de 900 de oameni timp de o saptamana, a fost gasita moarta. Presupusul criminal ar fi un fost polițist, cel care a luat-o pe fata la ocazie.

A fost gasita moarta tanara insarcinata, care fusese data disparuta! Ce mesaj i-a trimis iubitului ei inainte de tragedie / FOTO

14:30, 21.04.2024 - o tanara insarcinata, disparuta de o saptamana, a fost gasita fara viața intr-o fașie forestiera. Ana-Maria, in varsta de 19 ani și aflata in șase luni de sarcina, și-a parasit locuința pe data de 12 aprilie, dar nu s-a mai intors acasa. Ce mesaj i-a trimis iubitului ei inainte de tragedie.

Ultima ora! Tanara insarcinata, disparuta acum 8 zile din Orhei, gasita moarta

13:35, 20.04.2024 - Ana- Maria Guja, tanara insarcinata de 19 ani, disparuta din data de 12 aprilie ar fi fost gasita, moarta. Despre asta a anunțat blogherul Eugen Luchianciuc. Potrivit lui, corpul neinsuflețit al fetei a fost gasit in preajma unui iaz la cațiva kilometri de casa șoferului.

Vladuta Lupau: "Asta e, sunt mama de baieti!" / "Minune care vei veni in viața noastra, vreau sa știi ca..."

09:20, 26.03.2024 - In 2022 Vladuta Lupau a anuntat de Buna Vestire ca este insarcinata cu Iair, acum la fel, cantareata a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil, tot in preajma acestei sarbatori.  

Acces Direct. Mama Ioanei Beatrice, tanara insarcinata care a fost omorata de patronul sau, detalii despre ziua crimei! Confesiuni in lacrimi: „M-a sunat...” / VIDEO

18:15, 04.03.2024 - Mama Ioanei Beatrice, tanara insarcinata care a fost omorata de patronul ei, trece prin clipe de coșmar! Femeia a oferit detalii despre ziua crimei. Confesiuni in lacrimi, in exclusivitate pentru Acces Direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?