Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

F1: Leclerc, motivat de venirea lui Hamilton anul viitor la Ferrari

Publicat:

, pilotul monegasc al echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat ca este motivat de faptul ca britanicul , de sapte ori campion mondial, va concura de anul viitor pentru Scuderia, informeaza site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF, potrivit Agerpres.

se va alatura gruparii "calutului cabrat" dupa douasprezece sezoane la Mercedes, echipa alaturi de care a castigat sase dintre cele sapte titluri mondiale din palmaresul sau, incepand din 2013. Britanicul il va inlocui anul viitor la Ferrari pe spaniolul .

Cu ocazia testelor care au…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

F1 / Pole position pentru Lando Norris pe circuitul de la Hungaroring

11:50, 21.07.2024 - Lando Norris va pleca duminica din pole position in Marele Premiu al Ungariei la Formula 1, acesta fiind cel mai rapid in sesiunea de calificari de sambata. Cursa va avea loc duminica de la ora 15:45. Pilotul celor de la McLaren a oprit cronometrul la 1:15.227 și a fost urmat pe podium de Oscar Piastri…

F1 / N-au fost loc de surprize in Spania! Max Verstappen, campion la Barcelona

13:35, 24.06.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen este de neoprit și in acest sezon de Formula 1, caștigand fara niciun fel de emoții Marele Premiu de la Barcelona. Plecat de pe locul 2 al grilei de start, campionul mondial a trecut la conducerea cursei in turul 3 și acolo a ramas pana la final. In clasamentul final,…

Charles Leclerc, in pole position la el acasa, la Monaco Grand Prix. Max Verstappen, locul sase

18:31, 25.05.2024 - Charles Leclerc (Ferrari) va porni de pe prima pozitie a grilei in Monaco Grand Prix, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Este primul pilot dupa olandezul Max Verstappen care obtine pole position in acest sezon. La primele sapte curse, primul pe grila a fost Verstappen.

Leclerc, cel mai rapid in a doua sesiune de antrenamente de la Monaco

21:50, 24.05.2024 - Charles Leclerc de la Ferrari a stabilit ritmul in fața lui Lewis Hamilton in antrenamentele de vineri la Marele Premiu al statului Monaco. Leclerc a fost rapid pe parcursul ambelor sesiuni de vineri și a incheiat ziua cu un avans de 0,188 secunde fața de Mercedes-ul lui Hamilton.

F1: Leclerc a dominat a doua sesiune de antrenamente libere pentru MP al regiunii Emilia Romagna

22:11, 17.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a dominat vineri a doua sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia Romagna, pe circuitul de la Imola (Italia), dupa ce fusese cel mai rapid si in prima sesiune, transmite presa internationala, potrivit Agerpres.

F1: Charles Leclerc a dominat prima sesiune de antrenamente libere pentru MP al regiunii Emilia Romagna

18:05, 17.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a fost cel mai rapid vineri in prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia Romagna, pe circuitul de la Imola (Italia), transmite presa internationala, potrivit Agerpres.

Donald Trump, talisman norocos pentru McLaren » Lando Norris, proaspat caștigator de Grand Prix, criticat aspru: „A fost o onoare!”

17:40, 07.05.2024 - In cel de-al 110-lea start din Formula 1, Lando Norris, pilotul celor de la McLaren, a obținut prima victorie a carierei in Marele Circ, la Miami. Britanicul a profitat de un safety car la momentul favorabil, devansandu-l pe Max Verstappen, care a terminat pe poziția a doua. Podiumul a fost completat…

F1: Ferrari prezinta o grafica speciala pentru cursa de la Miami: accente albastre și ...

13:10, 02.05.2024 - Cu ocazia Marelui Premiu de la Miami, Ferrari va rula cu o grafica speciala. Astfel, monopostul SF-24, pilotat de Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr, primește acum accente albastre noi in zona aripii din fața, la Halo, la sidepod-uri, oglinzi și la aripa din spate. De asemenea, capacele roților sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?