Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie puternică în Republica Dominicană: 11 morți, 59 de răniți și alte 10 persoane dispărute / VIDEO

Publicat:

Unsprezece persoane au murit in urma unei explozii care a devastat un orasel din , alte 10 persoane fiind date disparute si zeci ranite, a anuntat presedintele , potrivit AFP, conform news.ro.

Deflagratia a zguduit zona comerciala din , la mai putin de 30 de kilometri de capitala , declansand un incendiu care inca ardea cateva ore mai tarziu si o coloana uriasa de fum.

Un oficial al serviciilor pentru situatii de urgenta, , a facut public, marti seara, bilantul actualizat al mortilor, spunand ca echipele lucreaza…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un mort și doi raniți intr-o explozie neurmata de incendiu la un camin de nefamiliști din Craiova

22:50, 17.04.2024 - O femeie a murit și alte doua persoane au fost ranite, miercuri seara, intr-o explozie neurmata de incendiu produsa la un camin de nefamiliști de pe strada Albinelor din cartierul craiovean Brestei. In urma deflagrației s-a prabușit o parte a etajului I. Alte aproximativ 50 de persoane au fost evacuate…

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.

Explozie la o hidrocentrala in nordul Italiei: Sase persoane sunt date disparute si patru au fost ranite

18:51, 09.04.2024 - Șase persoane au fost date disparute si cel putin patru sunt ranite in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentiile EFE si ANSA. Explozia s-a produs in jurul orei locale 15:00 (13:00 GMT)…

Explozie la o centrala hidroelectrica, la 9 etaje sub pamant. 4 oameni au arsuri grave, iar 6 persoane sunt date disparute, in Italia

18:40, 09.04.2024 - Patru oameni au fost raniti si alte sase persoane au fost date disparute, in urma unei explozii ce a avut loc la o centrala hidroelectrica, la noua etaje sub pamant. Operatiunile de salvare sunt dificile, anunta autoritatile italiene.

Explozie puternica in nordul Chinei. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti dupa ce un restaurant a sarit in aer

09:26, 13.03.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri, dimineata intr-un restaurant din provincia Hebei, in nordul Chinei, in urma careia un om a murit, iar alți 22 au fost raniți, potrivit unei evaluari initiale raportate de televiziunea de stat chineza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

(video) Explozie puternica in China. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti, dupa ce un restaurant a luat foc

08:10, 13.03.2024 - O persoana a fost ucisa si 22 ranite, in urma unei explozii care a distrus un restaurant din provincia chineza Hebei, avariind grav masinile si lasand resturi imprastiate pe strazile din jur, transmite observatornews.ro.

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

VIDEO. Explozie puternica la o fabrica de artificii din India. Cel puțin șapte oameni au murit, iar alți 75 au fost raniți

12:40, 06.02.2024 - Cel putin sapte persoane au murit si alte 75 au fost ranite marti intr-o explozie puternica produsa la o fabrica de artificii din statul indian Madhya Pradesh, au declarat autoritatile, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?