Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie la o conductă din Mexic: zeci de morţi şi răniţi printre cei care furau carburant

Publicat:

O conducta de carburant sparta a explodat vineri noaptea in centrul Mexicului; au fost arsi zeci de oameni care incercau sa umple recipiente, iar informatiile preliminare preluate de Reuters mentioneaza 20 de morti si peste 50 de raniti. Bilantul provizoriu a fost confirmat de guvernatorul statului mexican Hidalgo, . Intr-o transmisie TV din Tlahuelipan, in apropierea rafinariei Tula, la nord de Ciudad de Mexico, se vad flacarile si se aud strigatele de ajutor. , , a cerut printr-un mesaj pe Twitter ‘intregului guvern’ sa se implice in…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozia de la hidrocentrala din zona Bologna a facut patru morți, trei raniți și cinci persoane decedate

22:45, 09.04.2024 - O explozie puternica a avut loc marți la o hidrocentrala din zona Bologna. Bilanțul indica patru persoane decedate, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute, potrivit b1tv.ro. Explozie puternica la o hidrocentrala din Italia Raniții grav in explozia de la centrala Enel din Suviana au fost…

Razboi in Ucraina, ziua 773. Șase morți și 10 raniți intr-un nou atac rusesc asupra Harkovului

08:20, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters. Poliția naționala ucraineana a declarat ca a fost vorba de un atac cu drone. Aceasta a publicat imagini cu flacarile…

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

Atac armat la Moscova. Suspectii au fost adusi la Comitetul de ancheta. Bilantul a crescut la 137 de morți

17:11, 24.03.2024 - Suspectii arestati dupa atacul terorist de vineri de la Moscova au fost adusi la sediul Comitetului de ancheta de la Moscova, a anuntat duminica agentia de presa rusa RIA preluata de Reuters.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

Atac armat la o sala de concerte din Moscova, revendicat de organizația terorista ISIS. Bilanțul victimelor a ajuns la 60 de morți și peste 140 de raniți.

08:45, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, la o sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel puțin 60 de morți și peste 140 de raniți. Organizația terorista Stat Islamic a revendicat atacul.

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.

Carambol uriaș cu zeci de mașini pe autostrada A21 – morți și zeci de raniți

17:40, 06.02.2024 - Accidentele se tin lant pe mai multe autostrazi din Italia. In nord, doua persoane si-au pierdut viata, iar 40 au fost ranite in urma unui carambol in care au fost implicate zeci de masini. Bilanțul carambolului urias care a avut loc luni dimineața de-a lungul A21, in provincia Brescia, este de doi…


Ce parere ai despre aceasta stire?