Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind este mai aproape decât credeai. Află cum este posibil

Publicat:

Ai avut vreodata parte de o desparțire neplacuta care sa-și strice vacanța perfecta din Caraibe? Nu exista speranța imediata pentru tine.

Un experiment demonstreaza ca poate fi un mod de a schimba amintirile incarcate de emoție, poate pentru a oferi un nou drum pentru terapia stresuui postraumatic și altor boli psihice.

Cercetatorii au lovit memoria șoarecilor, facandu-i sa-și ștearga din creier momentul in care au fost șocați și facandu-i sa se teama de momentul in au avut incredere intr-o femela..

Experimentul demonstreaza ca exista o cale psihica in creier care contecteaza…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Kate, in rolul in care au vazut-o oamenii inainte? Posibil, niciodata

17:45, 05.06.2024 - Nu a mai fost vazuta deloc in public de foarte mult timp și s-ar putea  ca prințesa de Wales sa nu se mai intoarca niciodata in rolul in care au vazut-o oamenii inainte, a transmis un apropiat al Palatului. Rolul pe care il are Kate Middleton in cadrul Familiei Regale Britanice  ar urma sa se schimbe…

Alianta Dreapta Unita si-a adus „cavaleria grea” la Vaslui: „cand oamenii cinstiti se organizeaza, mafiotii incep sa se teama” (P)

01:00, 03.06.2024 - VREMEA SCHIMBARII… Candidatul Aliantei Dreapta Unita (ADU) la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Vaslui, Mihai Botez, presedinte al Organizatiei Judetene USR, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca judetul Vaslui nu isi mai permite inca patru ani cu aceeasi conducere la Consiliul…

Un nou virus mortal creat in laboratoarle din China poate ucide „in doar trei zile”

13:20, 27.05.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina Hebei au imitat componente ale virusului mortal care a facut ravagii in Africa de Vest intre 2014 și 2016, in incercarea de a studia efectele acestuia. Echipa a folosit un virus cunoscut sub numele de stomatita veziculoasa și l-a modificat pentru a transporta…

o noua cercetare pare sa demonstreze ca inteligența artificiala nu este imparțiala

10:55, 18.05.2024 - O noua cercetare condusa de Universitatea Johns Hopkins sugereaza ca chatboții, deseori percepuți ca fiind imparțiali, pot de fapt sa intareasca ideologiile existente și sa contribuie la creșterea polarizarii pe teme controversate, scrie earth.com. Acest studiu contesta credința comuna ca chatbots ofera…

Misterul ‘Copacului vieții’ a fost rezolvat de oamenii de știința. Povestea lui a inceput in urma cu 21 de milioane de ani

07:56, 16.05.2024 - Oamenii de știința au rezolvat misterul originii stravechilor arbori baobab. Conform studiilor ADN, acești arbori emblematici au aparut pentru prima data in Madagascar, in urma cu 21 de milioane de ani, scrie BBC. Semințele lor au fost ulterior transportate de curenții oceanici in Australia și, de asemenea,…

Paradoxul european: Țari insetate de forța de munca vs. state unde oamenii stau cu teama ca strainii le fura posturile

09:30, 19.04.2024 - Cehia se bucura de statutul sau de atracție pentru forța de munca educata din regiune, in timp ce Ungaria se confrunta cu necesitatea de a asigura populația ca strainii nu le iau locurile de munca maghiarilor. Conform informațiilor publicate de Ziarul Financiar, in Cehia, aproape 20% din populația angajata…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…


Ce parere ai despre aceasta stire?