Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ellie White a nascut o fetita! O va chema Alexis Maria!

Publicat:

Este cel de-al doilea copil al artistei cu logodnicul ei, managerul , dupa Mihai, baietelul lor ce a venit pe lume pe 28 noiembrie 2012. „Sunt fericit. este sanatoasa si frumoasa. Elena a avut o sarcina si o nastere usoara, fara probleme. Abia asteptam sa o aducem acasa”, a declarat , la scurt timp dupa venirea pe lume a fetitei. Saptamana trecuta, , pe numele ei real , a realizat ultima sedinta foto inainte de nastere, postata pe blogul ei, www.elliewhite.ro . Artista a ales rochii pictate manual, din materiale fluide, pastelate, in…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Bianca Iordache, declarații exclusive despre naștere! Taticul s-a internat alaturi de ea și fetița lor, in maternitate: "Suntem topiți"

22:55, 12.06.2024 - Bianca Iordache face declarații exclusive despre naștere. Șatena și tatal fetiței sale sunt topiți dupa ce mica. De ce s-a internat barbatul, alaturi de proaspata mamica și fiica lor in maternitate. Ce temeri are vedeta.

O fetița din Mihoveni, diagnosticata recent cu leucemie acuta limfoblastica, are mare ...

11:05, 06.06.2024 -  O fetița din Mihoveni, Narcisa Mihaela Maruneac, diagnosticata recent cu leucemie acuta limfoblastica (cu celule precursoare B - chimioterapie), are mare nevoie de ajutor. Se implinește mai bine de o saptamana de cand Mihai și Gheorghina Maruneac, parinți fetiței, care mai au doi copii, trec ...

O cunoscuta influencerița din Romania a nascut. A devenit mama pentru prima data și a adus pe lume o fetița / FOTO

12:40, 22.05.2024 - A anunțat in urma cu cateva luni ca traiește o perioada unica de cand a aflat ca va deveni mama, iar de curand, a nascut. O cunoscuta influencerița din Romania a adus pe lume primul ei copil, o fetița perfect sanatoasa.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Nou-nascut, gasit mort pe un camp. Mama, o adolescenta de 16 ani, l-ar fi abandonat dupa nastere

19:55, 07.04.2024 - O minora de 16 ani a nascut pe camp, unde a și abandonat copilul, care a decedat la scurt timp. Fata a fost transportata la o unitate medicala in vederea acordarii ingrijirilor de specialitate. Citește și: A murit Horia Iliescu, fostul director al Bazinului Olimpic Pitești La data de 7 aprilie a.c.,…

Zi de sarbatoare in familia lui Hatice de la Mireasa. Mesajul emoționant pentru socrul ei, de ziua lui de naștere. Cat de bine se ințelege cu parinții lui Mihai / FOTO

20:50, 04.04.2024 - Hatice și Mihai de la Mireasa, sezonul 7, se ințeleg de minune de cand s-a terminat competiția. Pe langa ca au o relație frumoasa, cei doi au o legatura speciala și cu familiile lor. Astazi este un moment special pentru foștii concurenți, caci tatal lui Mihai și-a sarbatorit ziua de naștere.

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.


Ce parere ai despre aceasta stire?