Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EDUCAȚIE FINANCIARĂ Universitățile din România susțin formarea transdisciplinară a competențelor

Publicat:
EDUCAȚIE FINANCIARĂ Universitățile din România susțin formarea transdisciplinară a competențelor

Promovarea educației financiare in școli este un pas crucial in pregatirea tinerilor pentru viitor, spun la unison reprezentanții a patru universitați din Romania, .... The post EDUCAȚIE FINANCIARA Universitațile din Romania susțin formarea transdisciplinara a competențelor first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ROLUL BICICLETELOR IN ROMANIA Promovarea mersului pe doua roți

13:56, 11.04.2024 - 2,5 milioane de biciclete produse in Romania au fost vandute anul trecut, cifra care plaseaza tara noastra pe locul doi in topul statelor europene The post ROLUL BICICLETELOR IN ROMANIA Promovarea mersului pe doua roți first appeared on Informatia Zilei .

EDUCAȚIE IN ROMANIA Se pot depune proiecte pentru formarea a 100.000 de profesori in pedagogie digitala

10:45, 11.04.2024 - Ministerul Educației a lansat apelul pentru formarea a peste 100.000 de profesori in pedagogie digitala, de 80 de milioane de euro. Valoarea unui proiect este de minim 2,4  milioane euro .... The post EDUCAȚIE IN ROMANIA Se pot depune proiecte pentru formarea a 100.000 de profesori in pedagogie digitala…

CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania

13:00, 01.04.2024 - Studiul mai releva faptul ca siguranța financiara ocupa locul 4 in prioritațile oamenilor atunci cand planifica intemeierea unei familii The post CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania first appeared on Informatia Zilei .

ADERAREA NATO Romania a jucat un rol crucial in promovarea securitatii si cooperarii in cadrul NATO

11:05, 30.03.2024 - Romania a jucat un rol crucial in promovarea securitatii si cooperarii in cadrul NATO, contribuind la operatiunile de mentinere a pacii si sporind interoperabilitatea intre statele membre, a afirmat, vineri, ambasadoarea SUA la Bucuresti, Kathleen Kavalec. The post ADERAREA NATO Romania a jucat un rol…

PROGNOZA METEO Temperaturi ridicate in urmatoarele patru saptamani in Romania

09:55, 15.03.2024 - In urmatoarele patru saptamani, vremea in Romania va cunoaște o incalzire semnificativa, cu temperaturi estimate mai ridicate decat media obișnuita pentru aceasta perioada The post PROGNOZA METEO Temperaturi ridicate in urmatoarele patru saptamani in Romania first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Piața monetara in Romania a fost calma din perspectiva euro

17:15, 12.02.2024 - Inca din anul 2008, atunci cand a inceput criza financiara odata cu falimentul bancii americane Lehman Brothers, au aparut diverse analize care indicau creșterea euro la 5 lei. The post ANALIZA ECONOMICA Piața monetara in Romania a fost calma din perspectiva euro first appeared on Informatia Zilei .

MAI MULȚI BANI Peste un sfert dintre angajatorii din Romania vor acorda majorari salariale in acest an

13:25, 09.02.2024 - Peste un sfert dintre angajatorii din Romania (26,7%) au bugetat pentru acest an cresteri salariale, in timp ce opt din zece companii (81%) au in plan... The post MAI MULȚI BANI Peste un sfert dintre angajatorii din Romania vor acorda majorari salariale in acest an first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?