Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Piața monetară în România a fost calmă din perspectiva euro

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Piața monetară în România a fost calmă din perspectiva euro

Inca din anul 2008, atunci cand a inceput criza financiara odata cu falimentul bancii americane , au aparut diverse analize care indicau creșterea euro la 5 lei. The post ANALIZA ECONOMICA Piața monetara in Romania a fost calma din perspectiva euro first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Ușoara apreciere a leului fața de euro

09:20, 23.04.2024 - Menținerea unui nivel mai redus al aversiunii fața de risc, in condițiile existenței unui status quo in conflictul dintre Israel și Iran, a permis aprecierea... The post ANALIZA ECONOMICA Ușoara apreciere a leului fața de euro first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro este stabil, chiar daca Romania este lider la inflație in UE

16:05, 18.04.2024 - Calmul temporar existent intre atacul Iranului asupra statului evreu și momentul in care Israelul va raspunde cu aceeași moneda, a redus aversiunea fața de risc dar și prețul petrolului. The post ANALIZA ECONOMICA Euro este stabil, chiar daca Romania este lider la inflație in UE first appeared on Informatia…

ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania

15:40, 05.04.2024 - Minuta din urma Consiliului de administrație al BNR din data de 4 aprilie atrage atenția asupra faptului ca „rata anuala... The post ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Gramul de aur a atins un nou maxim

12:05, 22.03.2024 - Dupa 10 zile de pauza, prețul gramului de aur a sarit joi, 21 martie, de la 317,8798 lei la 323,3234 lei, un nou record istoric. The post ANALIZA ECONOMICA Gramul de aur a atins un nou maxim first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro este in stagnare

09:55, 19.03.2024 - Leul a ramas principalul instrument utilizat de BNR pentru a ține inflația sub control, și ramane cea mai stabila moneda din... The post ANALIZA ECONOMICA Euro este in stagnare first appeared on Informatia Zilei .

PRECIZARI DE LA MINISTERUL FINANȚELOR Termenul pentru analiza hotararii in cazul Roșia Montana a fost prelungit la 90 de zile

20:10, 11.03.2024 - Așa cum Ministerul Finanțelor a anunțat anterior, la 8 martie 2024, Romania a primit Hotararea Acțiunii arbitrale internaționale inițiata de Gabriel Resources Ltd. și Gabriel Resources (Jersey), The post PRECIZARI DE LA MINISTERUL FINANȚELOR Termenul pentru analiza hotararii in cazul Roșia Montana a…

ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor

20:55, 22.02.2024 - Evoluția monedei naționale de joi, 22 februarie, a ramas plata, identic cu parcursul pe care il cunoaște din septembrie trecut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta

21:05, 20.02.2024 - Piața valutara și monetara locala a fost calma pe 20 februarie, in ciuda framantarilor la nivelul vieții politice intr-un an deosebit de important din punct de vedere electoral. The post ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?