Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama actriţei Tili Niculae - dezvăluiri cutremurătoare

Publicat:

Frumoasa actrita a dezvaluit ca a trecut de curand printr-un moment foarte greu, care i-a afectat emotional pe toti membrii familiei. Actrita a pierdut o sarcina care ajunsese la opt saptamani, in urma cu doar cateva saptamani.

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri cutremuratoare. Ce spune Celine Dion despre boala rara de care sufera - de la coaste rupte, la senzația de sufocare VIDEO

21:30, 07.06.2024 - Cand toata lumea spera la o minune, dupa ce a fost vazuta la decernarea Premiilor Grammy 2024, Celine Dion a facut dezvaluiri cutremuratoare despre boala incurabila de care sufera și cat are de suferit din cauza acesteia.

Dezvaluiri cutremuratoare despre Irinel Columbeanu: „Nu mancase de 6 zile. L-au luat de pe o banca”. In ce stare era inainte de a ajunge la azil

14:15, 04.06.2024 - Serghei Mizil a facut dezvaluiri cutremuratoare despre Irinel Columbeanu. Fostul soț al Monicai Gabor locuiește la azil de cateva luni, dar inainte de a ajunge acolo a trecut printr-o perioada extrem de grea.In ultima perioada, relația stransa dintre Serghei Mizil și Irinel Columbeanu a devenit din…

Cine ar fi al patrulea atacator al lui Sorin Anghel, barbatul ucis in Padina. Soția victimei, noi dezvaluiri cutremuratoare: ”Mai erau cu un...”

00:10, 26.05.2024 - Informații explozive despre crima din Padina! Toata atenția a fost asupra fiilor vrajitoarei Sidonia, suspectați ca l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, dar ar fi existat și un al patrulea atacator. Soția victimei a facut declarații curemuratoare despre noaptea in care soțul ei a murit.

Kramer, dezvaluiri cutremuratoare. Vedeta Seinfeld, Michael Richards, a vorbit despre lupta impotriva cancerului

00:30, 24.05.2024 - Michael Richards, starul din Seinfeld, a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer și a fost nevoit sa se supuna unei intervenții chirurgicale pentru a i se extirpa intreaga prostata, in caz contrar riscand sa moara in cateva luni.

Mihai Stoica face dezvaluiri interesante: „Neil Lennon ne-a fost propus ca antrenor acum doua saptamani”

22:35, 17.05.2024 - Mihai Stoica (59 ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, dezvaluie ca Neil Lennon, alesul lui Dan Șucu pentru banca tehnica a Rapidului, i-a fost propus ca varianta de antrenor pentru echipa la care este oficial, dar și ca l-a cunoscut personal pe acesta in urma cu peste 15 ani.…

Acces Direct. Narcis, batut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un barbat periculos. A facut dezvaluiri cutremuratoare: ”M-am trezit langa...” / VIDEO

18:15, 25.04.2024 - Narcis a fost victima unui barbat periculos, care l-a batut crunt in apropierea unui club și l-a lasat mutilat pe viața. La trei ani de la ororile prin care a trecut, tanarul vrea sa se faca dreptate, iar agresorul sau sa plateasca pentru ce a facut. Narcis și mama lui au facut declarații ingrozitoare.

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Dezvaluiri macabre! Cadavrul lui Konstantin Koltsov zace de doua saptamani la morga din Miami! Fosta soție face dezvaluiri șocante: „Nu știe nimeni, nimic”

12:00, 02.04.2024 - Fosta soție a sportivului a facut declarații șocante in presa din Belarus. Frumoasa Yulia Mikhailova susține ca inmormantarea lui Konstantin Koltsov va avea loc la Mink, insa nu are nicio alta informație despre cadavrul acestuia!CITEȘTE AICI DECLARAȚIE TULBURATOARE ALE FEMEII!


Ce parere ai despre aceasta stire?