Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Donald Trump afirmă că ar încuraja Rusia "să facă orice vrea” țărilor NATO care nu plătesc destul pentru Apărare

Publicat:

Fostul presedinte american, a afirmat ca ar incuraja Rusia sa faca ”orice vrea” oricarei tari membra a NATO care nu indeplineste directivele privind cheltuielile cu Apararea.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

NATO planifica apararea Europei. Ce probleme au fost identificate

16:45, 24.07.2024 - Razboiul din Ucraina si alegerile prezidențiale programate in acest an in SUA au dominat summitul NATO de la Washington, organizat in perioada 9-11 iulie, dar, departe de scena publica, planificatorii militari ai Aliantei Nord-Atlantice s-au concentrat pe evaluarea costului enorm al repararii apararii…

Germania va reduce la jumatate ajutorul militar pentru Ucraina anul viitor

17:26, 17.07.2024 - Germania va reduce anul viitor la jumatate ajutorul militar pentru Ucraina, in ciuda unei posibile reveniri la Casa Alba a republicanului Donald Trump, care a amenintat ca, sub conducerea lui, SUA ar putea sista ajutorul militar oferit Kievului in razboiul cu Rusia, relateaza Reuters.

Un atac ucrainean a declanșat un incendiu masiv la o fabrica din Rusia. 13 drone, doborate de apararea rusa

10:25, 16.07.2024 - Un atac cu drona al Ucrainei a declansat un incendiu la o fabrica care produce dispozitive si componente electrice in orasul Korenevo din regiunea rusa Kursk, a declarat marti guvernatorul interimar al regiunii de la granita cu Ucraina.

Kremlinul vine cu acuzații la adresa administrației Biden dupa tentativa de asasinare a lui Trump

16:15, 14.07.2024 - Kremlinul reacționeaza dupa tentativa de asasinat a lui Donald Trump și vine cu acuzații la adresa administrației Biden. Rusia susține astfel ca actuala administrație americana a creat atmosfera care a provocat atacul, potrivit Reuters și AFP, citate de Agerpres.

Borrell ii ia apararea lui Trump: „A avut dreptate cand a cerut țarilor NATO sa-și creasca cheltuielile pentru aparare. Ne-a avertizat”

17:46, 11.07.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump „a avut dreptate” atunci cand a indemnat de la Casa Alba tarile NATO sa-si majoreze cheltuielile pentru aparare, a declarat seful diplomatiei europene, Josep Borrell, intr-un interviu acordat EFE si difuzat joi de agentia de presa spaniola, potrivit Agerpres.

Biden promite noi masuri pentru apararea antiaeriana a Ucrainei dupa baia de sange de luni provocata de Rusia

08:25, 09.07.2024 - Presedintele american Joe Biden a denuntat luni atacurile care au facut cel putin peste 37 de morti in Ucraina, "un memento atroce", in opinia sa, a "brutalitatii" demonstrate de Rusia, si a promis "noi masuri pentru a intari apararea antiaeriana a Ucrainei", noteaza AFP.

NATO are doar 5% din apararea aeriana necesara pentru a proteja flancul estic in caz de atac, scrie Financial Times

08:45, 30.05.2024 - O evaluare interna a NATO arata ca Europa are doar o parte din capacitațile de aparare aeriana necesare pentru a-și proteja flancul estic, ceea ce atrage atenția asupra vulnerabilitaților continentului, intr-un context in care razboiul din Ucraina a subliniat importanța apararii aeriene, relateaza ziarul…

Statele baltice vor cere la summitul NATO un prag al bugetelor apararii de cel puțin 2,5% din PIB

22:56, 22.05.2024 - Ministrii apararii din statele baltice (Lituania, Letonia si Estonia) au anuntat, miercuri, ca la summitul NATO din iulie le vor cere aliatilor cresterea la cel putin 2,5% din PIB a bugetelor apararii statelor membre, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.Statele NATO si-au asumat in cadrul Aliantei…


Ce parere ai despre aceasta stire?