Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în şahul românesc. A murit maestrul internaţional Mihail Ghindă

Publicat:

Este doliu in sahul, romanesc, dupa ce unul dintre marii sai campioni, masterul international , a incetat din viata. a fost de patru ori campion național, in anii 1976, 1978, 1983 și 1989). In 1973, maestrul internațional , impreuna cu , devenea cel mai tanar antrenor din șahul romanesc. De-a lungul vieții, a fost antrenorul multor mari maeștri și mari maestre. De asemenea, a condus și antrenat echipele Policolor ...

Citeste articolul mai departe pe cugetliber.ro…  

Sursa articol: cugetliber.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea sportului internațional. Controversatul fotbalist, OJ Simpson, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani

22:20, 11.04.2024 - O.J Simpson, controversatul fotbalist de origine americana, a murit la 76 de ani, dupa o lupta crunta cu o boala incurabila. Este cunoscut pentru scandalul juridic și procesul de omucidere care s-a judecat in anii 90, dar a fost achitat de catre juriu.

Doliu in lumea filmului internațional! A murit actorul Adrian Schiller: „Mult prea devreme...”

12:21, 05.04.2024 - Este zi de doliu in lumea filmului internațional! A murit Adrian Schiller! Celebrul actor s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. El a lasat un gol imens in inimile celor care l-au cunoscut.

Doliu in sportul internațional. Un fotbalist de 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren

18:20, 23.03.2024 - Este doliu in lumea fotbalului internațional. Un atacant de doar 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren, in timpul unui antrenament. Tanarul a anunțat ca se simte rau, cu scurt timp inainte de deces.

Doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur

23:00, 20.03.2024 - Este zi de doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur. El s-a stins din viața la frumoasa varsta de 92 de ani. Vestea trista despre trecerea in neființa a fostului jucator de fotbal a fost facuta de FC Rapid 1923, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in fotbalul romanesc: a murit 'fundașul cu șapte inimi' de la Petrolul Ploiești

12:56, 06.03.2024 - "Ramas bun, Petrica Butufei! Ne-a parasit un simbol al Petrolului Ploiești, un adevarat fundas de fier, un capitan, un om care si-a pus, aproape toata cariera, in slujba 'galben-albastrilor'. Odihneste-te in pace, Petrica Butufei! Condoleante familiei indoliate!", este mesajul transmis de echipa prahoveana.Reprezentanții…

Doliu in sport! A murit Vasile Diba, primul campion olimpic al kaiacului romanesc

18:20, 20.02.2024 - Fostul campion olimpic si mondial la kaiac Vasile Diba a decedat la varsta de 69 de ani, a anunțat astazi Clubul Sportiv Dinamo, pe pagina oficiala de Facebook. „Astazi, sportul romanesc a mai pierdut un mare campion! Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti deplange trecerea la cele vesnice a unuia dintre cei…

Doliu imens in sportul romanesc. A murit un campion olimpic, cine a fost marele Vasile Diba

17:56, 20.02.2024 - Din pacate, de astazi sportul romanesc este mult mai sarac, dupa anunțul decesului fostului campion olimpic Vasile Diba. Este doliu imens in sportul romanesc, iar cei care l-au cunoscut ai aduc un omagiu.

Doliu in fotbalul romanesc! Unul dintre cei mai apreciați atacanți a murit / FOTO

11:45, 06.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Unul dintre cei mai apreciați atacanți s-a stins din viața. Vestea trista a fost transmisa printr-o postare pe o rețea de socializare. Fostul sportiv a reușit sa ajunga chiar și in semifinalele Cupei Campionilor Europeni.


Ce parere ai despre aceasta stire?