Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOLIU ÎN RUGBY. Gigantul Carpaţilor, DOBORÂT de un infarct!

Publicat:

Unul dintre cei mai valorosi rugbysti pe care i-a dat Romania s-a stins la varsta de 80 de ani. Supranumit de francezi "", pentru performantele senzationale din sportul cu balonul oval, , fratele fostului baschetbalist , a fost capitan al echipei nationale de rugby a Romaniei si multiplu campion cu . Avea 80 de ani, suferea de diabet si a fost doborat de un infarct, conform...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Doliu in lumea politica din Romania. A murit fostul ministru de Interne din guvernul lui Petre Roman. Doru Viorel Ursu s-a stins la 71 de ani / FOTO

19:15, 14.04.2024 - Lumea politica din Romania e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 71 de ani, fostul ministru de Interne din guvernul lui Petre Roman. Doru Viorel Ursu a murit in cursul zilei de azi, potrivit anuntului facut de Uniunea Militarilor si Politistilor "Mihai Viteazul" (UMPMV).

Bolile cardiovasculare, principala cauza de deces in Romania: „La fiecare 30 de minute, un roman moare din cauza unui infarct”

14:15, 09.04.2024 - Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, contribuind cu 57% din totalul deceselor inregistrate la nivel national, conform declaratiilor consilierului prezidential Diana Paun.

6 martie, ziua in care comuniștii au pus mana pe putere in Romania. In 1945, Guvernul lui Petru Groza, supranumit „burghezul roșu“, a inceput sovietizarea țarii VIDEO

00:10, 06.03.2024 - Continue reading 6 martie, ziua in care comuniștii au pus mana pe putere in Romania. In 1945, Guvernul lui Petru Groza, supranumit „burghezul roșu“, a inceput sovietizarea țarii VIDEO at Info real.

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

Doliu in lumea presei din Romania! Un jurnalist s-a stins din viața / FOTO

10:45, 28.02.2024 - Lumea presei din Romania este in doliu! Un jurnalist s-a stins din viața. El avea o cariera de invidiat, cu o experiența de peste 30 de ani in televiziune. A lucrat, de asemenea, la cateva redacții cunoscute in țara.

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.

Lumea Arhitecturii Romanești in Doliu: Prof. Univ. Dr. Arh. Gabriel Szekely, un pilon al educației, ne-a parasit

14:00, 07.02.2024 - Intr-un eveniment marcant pentru comunitatea academica și domeniul arhitecturii din Romania, dispariția Prof. univ. dr. arh. Gabriel Szekely a adus un profund sentiment de pierdere in randul Universitații de Științele Vieții din Timișoara. Trecerea sa neașteptata, cauzata de un infarct fulminant in…


Ce parere ai despre aceasta stire?