Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOLIU în lumea sportivă din România - Fost campion naţional la atletism, găsit mort în camera de hotel

Publicat:

Fostul campion national la atletism, , a fost gasit mort, luni, intr-o camera de hotel din Poiana Brașov. ”Mișu”, cum ii spuneau apropiații, avea 65 de ani și era expert sportiv din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanța, scrie Mediafax.

Primele verificari efectuate de polițiștii din Brașov arata ca fostul campion national la atletism, , ar fi murit in timpul somnului, luni dimineata, intr-un hotel din Poiana Brașov, unde acesta era in concediu.

”A fost identificat un barbat de 65 de ani. Nu prezinta urme de violența pe corp. A fost intocmit…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea boxului - A murit un mare campion olimpic

10:50, 25.04.2024 - Primul campion olimpic venezuelean din istorie, pugilistul Francisco 'Morochito' Rodriguez, o veritabila legenda locala, a incetat din viata, marti, la Caracas, la varsta de 78 de ani, a anuntat, miercuri, Comitetul Olimpic Venezuelean (COV), citat de AFP, noteaza Agerpres.

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in lumea teatrului din Romania! Un cunoscut actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

16:45, 13.04.2024 - Lumea teatrului din Romania e in doliu! A murit Constantin Cojocaru. Cunoscutul actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon.

Doliu imens in lumea televiziunii din Romania. A murit in urma cu puțin timp primul prezentator din țara noastra

16:10, 10.04.2024 - Din pacate este doliu imens in lumea televiziunii din Romania, dupa aflarea veștii ca a murit in urma cu puțin timp primul prezentator din țara noastra, la venerabila varsta de 90 de ani. Este doliu imens in lumea televiziunii din Romania! A murit Florin Bratescu S-a stins și ultimul reflector al unei…

Doliu in lumea televiziunii din Romania! S-a stins din viața unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din țara 

15:05, 10.04.2024 - Este doliu in lumea televiziunii din Romania dupa ce s-a stins din viața Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVR. Realizatorul celebrei emisiuni Reflector a murit la varsta de 90 de ani.

Ce loc ocupa Simona Halep, de astazi, in clasamentul oficial al WTA

10:30, 01.04.2024 - Simona Halep (32 de ani) ocupa locul 1.143 in clasamentul WTA. Sportiva din Romania a ramas cu cele 10 puncte obținute pentru participarea la Miami Open. Ierarhia din tenisul feminin a fost actualizata luni dimineața. Simona Halep ramane in afara primelor 1.000 de jucatoare ale lumii. Ce loc ocupa Simona…

Primele doua lucruri pe care sa le verifici in camera de hotel. Ce recomanda o stewardesa

13:00, 20.02.2024 - Ca sa te asiguri ca ai o vacanța ca la carte, in care sa stai fara griji, trebuie sa fii foarte atent cand vine vorba despre camera hotel. Pentru ca de acolo te incarci cu energie pentru a descoperi locurile pe care le vizitezi, este important sa te odihnești cum trebuie. Iata care sunt lucrurile […]…

S-a stins din viata Cornel Milas, fost campion national si balcanic la atletism

10:10, 05.02.2024 - Fostele glorii ale sportului salajean se duc, rand pe rand… La scurt timp dupa disparitia fostului mare voleibalist Mircea Tutovan, cel supranumit „tunarul Europei”, ne-a parasit si un fost atlet de performanta. Cornel Milas, cel care, de-a lungul carierei a devenit campion national si balcanic, a incetat…


Ce parere ai despre aceasta stire?