Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea muzicii. Un îndrăgit cântăreţ a murit

Publicat:

  E King, nascut cu numele de , s-a stins din viata vineri, la varsta de 76 de ani. Ben E King s-a lansat in muzica la sfarsitul anilor 50, cu formatia , celebra la randul ei pentru piese precum „” si „”. Melodia care i-a asigurat notorietatea pentru toata viata este „Stand by me”. Ben E King si-a incheiat ultimul turneu in 2013, iar anul trecut a mai sustinut cateva spectacole in . Intr-un interviu acordat in urma cu doi ani, el a vorbit despre adoratia publicului…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Doliu in lumea cinematografiei: A murit un actor iubit de milioane de romani - A adus la viața un personaj celebru

17:15, 06.06.2024 - Cinematografia franceza și mondiala este in doliu dupa vestea trecerii in neființa a marelui actor Philippe Leroy, cel care a adus la viața personajul Sandokan. Milioane de romani și-au petrecut copilaria urmarindu-i filmele.

Doliu in lumea filmului! Regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese și Robert De Niro a murit la varsta de 98 de ani

11:40, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr-un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite.

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in lumea muzicii: A murit George Nicolescu, cunoscut pentru melodia „Eternitate”

18:26, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani, informeaza news.ro. Artistul era cunoscut pentru melodia „Eternitate” dar și pentru hitul din 2002 „Cantec pentru sanatatea ierbii”, cu care a revenit in topurile muzicale romanești.

Doliu in lumea muzicii! Un artist indragit a murit. Iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate

13:55, 24.03.2024 - Lumea muzicii este in doliu! Un artist indragit s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Pianistul iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate cu care s-a luptat o buna perioada de timp.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?